RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI
Da li kupiti helis kod kineza u bloku 70?
rcdespotovac:
Mislim da sam negde gore pomenuo koliko kanala ima a na slici ste mogli da vidite na koji nacin ide napred-nazad odnosno cemu sluzi repni rotor.
E sada kada izmesate 3 kanala sa cenom od 3000 dinara dobijate maksimum.
Inace, danas sam ga pustao napolje, to je vec nesto u odnosu na dosadasnje pustanje u hali sa krovom od 5 metara. Znaci nemas ogranicenje po visini i po prostoru, medjutim vetar moze, ne da ga okrene ili padne vec vise da ga vuce odnosno gura u smeru vetra a posto se kretanje napred-nazad ostvaruje putem rotora na repu treba izbegavati jaci vetar ili drzati ga na visini do 6 ili 7 metara odnosno sve u zavisnosti od terena. Ja sam ga digao na nekih 10 metara illi vise, uhvatio ga je vetar i vukao ka nazad. Nije bilo moguce da ga vratim zbog slabasnog repnog rotora koji nije adekvatno spustio nos, pa sam ga spustio.
enes:
Dobro si rekao za cenu od 3000 dinara i nemozes nesto ocekivati! Nego nisam te razumeo sta zelis bateriju od mobilnog da kombinujes sa tim ili nicd i nimh?? Objasni mi molim te kako si to planiro??
robi:
nema šanse sa baterijama od mobitela ! tebi treba baterija sa kapacitetom 20 C ili više !!!
enes:
Ma naravno da nema sanse! jer te baterije nemaju ni 5C Samo ima da nesto zapali,ako vec nije! Nemojte se igrati sa baterijama pogotovu sa lipo i lilo baterijama osim sto gore usled kurslusa vec znaju i da explodiraju i da ostanes bez oci!!
srkipa:
--- Quote from: dr32 on January 20, 2010, 12:27:30 PM ---Mislio sam na ovaj model. Poseduje li ga ko i ima li svrhe uzimeti ga. Ako ko ima nek stavi snimak ili da link za njega. Da se razumemo ne ocekujem ja neznam kakve letacke osobine, al bar da drzi zeljenu putanju i pravac.
--- End quote ---
Gde si ga kupio u kom delu bloka i ima li jos modela?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version