RC MODELI AVIONA - SUS > JET MODELI
F - 15 Jet Legend...
Gabor:
Coko, svaka čast, čestitam!!! (res) :)aplauz
r-xx:
Video sam avijon uzhivo, i prvu turbinu na blakanu, i sve shto mora da bude tu... josh ne'mogu da verujem... (:sok:)
Drzhati u ruci JatCat turbinu, pa strashno....
Znachi avijon je u fulu, sve je tu, sklopljen, sva logistika, elektronika, pneumatika.... ")
Jedno su priche, hvalisanje, puste zhelje, ali ovo sada je realno kupljeno, doneto, sklopljeno!!
I shta retji o ljutom tigru koji se odvazhio da ovo kupi, jer nisu u pitanju samo pare, vetj junachko srce nasheg druga, tvrda vera, velika ljubav!!!
Osvetlio si nam obraz dragi nash druzhe, nashe sirote jadne zemljice....
Ooo Richarde Ljwlje srce!!!!!!! :jaki:
mirce:
Nadao sam se da će se sem (<--), ()-(), :)aplauz, (res)... i ostalih "gluposti", naći neko da postavi neko modelarsko pitanje.... Recimo koliki je raspon, težina, koja turbina može da se ugradi, koliko nosi goriva, koliko troši turbina, koje servoe ima model, koliko servoa treba, ima li flapsove, vazdušnu kočnicu, koji su trapovi... pitanja koliko hoćeš...
Sve u vezi ovog modela veoma je atraktivno ali...
E, moj Brašo, lepo sam ti govorio da kupiš nekog stiroporca, više bi bilo znatiželjnih... A ti, nećeš da slušaš...
Ajd', onda bar napiši koju reč, možda ima nekog koga i ovo zanima...
srdjan012:
--- Quote from: mirce on February 01, 2010, 12:38:52 AM ---Nadao sam se da će se sem (<--), ()-(), :)aplauz, (res)... i ostalih "gluposti", naći neko da postavi neko modelarsko pitanje.... Recimo koliki je raspon, težina, koja turbina može da se ugradi, koliko nosi goriva, koliko troši turbina, koje servoe ima model, koliko servoa treba, ima li flapsove, vazdušnu kočnicu, koji su trapovi... pitanja koliko hoćeš...
E, moj Brašo, lepo sam ti govorio da kupiš nekog stiroporca, više bi bilo znatiželjnih... A ti, nećeš da slušaš...
--- End quote ---
Mozda se ljudi plase da postavljaju pitanja, meni se dize KOSA na glavi samo kad pomistim na ovaj model a kamo li da nesto pitam.......
IVAN3D:
--- Quote from: mirce on February 01, 2010, 12:38:52 AM ---Nadao sam se da će se sem (<--), ()-(), :)aplauz, (res)... i ostalih "gluposti", naći neko da postavi neko modelarsko pitanje.... Recimo koliki je raspon, težina, koja turbina može da se ugradi, koliko nosi goriva, koliko troši turbina, koje servoe ima model, koliko servoa treba, ima li flapsove, vazdušnu kočnicu, koji su trapovi... pitanja koliko hoćeš...
--- End quote ---
Ne razumem zasto su (yay) (pijemo) ()-() (<--) (res) gluposti narocito ako se ima u vidu da taj model nije nesto novo pa samim tim o njemu na netu postoji apsolutno sve....
pozdrav
(pijemo)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version