RC MODELI AVIONA - SUS > JET MODELI

F - 15 Jet Legend...

<< < (6/20) > >>

saxpg:
Naravno da nas vecinu sve te stvari interesuju iako je takav model nedostizan za 99% nas na forumu. Coka je rekao da ce u ovoj rubrici predstaviti avion tako da vecina na zeli da mu uzima vreme pitanjima na koja ce on verovatno sam dati odgovor. Mada, Mirce, moram se sloziti sa tobom da na forumu hronicno hvale neke konkretne stvari, sto se vidi po najposecenijim temama.

sasa:
Ja cu od ljubomore da puknem   :hehe ili bolje reci (giveup) ...no nikad se nezna.Nemogu da kazem bas da me ovakvi modeli ne interesuju ali mnogo vise sam zainteresovan za klipno-elisne   :)aplauz  oldtajmere  :)aplauz...cak ne volim ni elektro varijante,no o ukusima netreba raspravljati.

VEDRO VAM BILO   (<--)

marko:
Sada da se mnogo ne hvalisem, ali mogu da kazem za sebe da sam bio na svim kontinentima i video mnogo toga (sto modelarskog, sto ne modelarskog)
Mirce je sa nama podelio svoja putovanja na Top Gun takmicenja.
Sada da li je ovaj Jet novost za nekoga ili ne, to me ne interesuje, ja sam ih video uzivo i u Africi i u Juznoj Americi, tako da za mene sigurno nisu novost.
Ali bih voleo da zajedno sa Cokom, bar virtuelno, sklapam to avionce i ako mogu da dam neki svoj dobar savet.

Modelari imaju cudnu psihologiju.
Neki se bavi modelarstvom zato sto nikada se nisu igrali kao deca ili nisu imali cime da se igraju.
Neki se bave ovim da bi se k.u.r.c.i.l.i., ili ti ispravljali neke komplekse takodje iz detinjstva (moj tata je jaci od tvog....)

E, a neki , koji se zovu "stari asovi"(nazalost velika manjina) su tu da bi uzivali i da bi unapredjivali sebe u smislu tehnike pilotiranja i gradnje novih modela.

Jedan od mojih gurua (pored Kremica) je bio Petar Smiljanic, koji je ovu vecu grupaciju modelara nazivao "sviraci".
Sviraci su modelari koji imaju dve stvari koje su beskonacno velike:jezik ili ti pricu koja ide u nedogled i strah.
Kao klincu te stvari mi uopste nisu bile jasne, ali danas sve je jasno kao dan.

Sada izbor je na vama:svirac ili stari as.
Ja sam sigurno svirac, ovaj stari as :big smile

r-xx:
Ja sve pitao lichno, dobro onjushio, rentgenski analizirao, i potpuno sam impresioniran vetj danima...
Mislim da smo malcice potcenili kralja modelarstva  :jaki:, nasheg ne'sebichnog lidera i pastira  :mhm(al se shlihtam, nema mi ravnog) druga nasheg junachkog, pa sad, za dobrim konjem prashina se dizhe, stara narodna poslovica..
Po mom mishljenju, ovo je naj'mudriji izbor, vrlo ljut setap, sve orginalno, za jedan delikatan ulazak u novu sferu modelarstva. Jedno je misliti a drugo je cvetje brati, ljudi mogu svashta da izguglaju i prochitaju, svi su puni znanja i pameti, ali nash drug se odvazhio da izvadi kamaru para, i kupi neshto shto bi i ja kupio kad bih mogao... bla bla bla...

Retko ja neshto napishem ovde, chak i zavidim nashim besposlenim modelarskim poetama, i chuvenoj avijo-poeziji  :_D, al ovo stvarno potpuno impresionira, svakako za svaku pohvalu!!   (pijemo)

petar:
@ Mirce,

Sto da ga pitam ista u vezi modela kad je i onako zaokupljen time i nema vremena, a i ne ogovara na pitanja.

pozzzz

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version