RC MODELI AVIONA - SUS > JET MODELI
F - 15 Jet Legend...
jrlotpi:
Ako se pogleda broj posetilaca ovoj temi moze se zakljuciti da je interesovanje dosta veliko, svaki drugi komentar nije primeren i nema mesta za komentare da nema interesovanja.
Bespotrebno je pokrenuto to pitanje samo se opteretio post tako da mislim da ste Mirce bez preke potrebe pokrenuli to pitanje.
Nema potrebe komentarisati dalje bilo sta ,i ostavimo prostor za pisanje autora.
Three Drives On Vinyl - Greece 2000
saxpg:
--- Quote from: coka on February 02, 2010, 07:15:16 PM ---
Nisam ovaj avion kupio da bi se hvalio, niti i jednu stvar posedujem iz tog razloga.
Rc jet zelim vec 20-ak godina i sada sam bio u mogucnosti da ostvarim zelju.
Da sam sam, na pustom ostrvu, takodje bih kupio isti ovaj avion i leteo ga iskljucivo za svoje zadovoljstvo.
Kada god ga pogledam, onako sklopljenog u sobi, pocinjem da cujem muziku oko sebe.
David Gueta "when love takes over"
Zato je sve to i vredelo.
--- End quote ---
Coko , samo jedna rijec : (res)
mirce:
Ja nisam ništa pitao, samo sam prokomentarisao ono što mi "smeta".
Opet se, po ko zna koji put, pokazalo da modelari "stoje sa strane" (dok nisam napisao komentar) ili se odmah upuste u nepotrebne diskusije a, konkretno o modelarskim temama i pitanjima niko da nešto napiše.
Pročitajte sve ponovo od početka do kraja, sem Koleta, koji je bar nešto napisao vezano za jetove i stavio link ka nekom ko se time bavi, niko drugi ništa nije rekao a, da ima veze sa jet temom...
A, što se mene tiče, baš me briga da li ovo nekog interesuje ili ne... Mene zanima i sve znam pošto se sa Cokom čujem svakodnevno...
Da budem iskren, i on je mogao do sada da nešto više napiše o modelu i celom projektu, bar osnovne stvari a, kad krene da ga pravi onda detalje...
To sam mu i rekao i nadam se da ćemo o tome čitati u narednih par dana i da će se ceo post vratiti u "modelarske vode"...
Ovo je svakako deo istorije srpskog RC modelarstva...
MEPHISTO:
(:good)
r-xx:
Mirche, ljubomoran si, priznaj iskreno... Nema razloga za bacanje hejta na nas sirote i bedne modelare, ali zato pune ljubavi!! (fiu)
Datje bog i tebi ako budesh dobar, i ponekad svratish u crkvu, da predjesh na prave avijone sa tih praistoriskih kanti.. :hehe
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version