RC MODELI AVIONA - SUS > JET MODELI
F - 15 Jet Legend...
englez:
Who cares about planes, the cake was fantastic. ()-()
mirce:
Rxx, baš te neće...
Coka je već dva dana kod mene i danas kad smo videli šta si napisao blago smo se "šokirali" apsolutno ne kapirajući o čemu se radi...
Prosto ne možemo da verujemo da si ti to rekao, pogotovo, posle toliko vremena koje smo sva trojica proveli zajedno...
Cenim po vremenu kad si postavio post da:
a) verovatno si sam sebi to rekao pred ogledalom jutros kad si se brijao, pa potom u brzopletosti pisanja si pogrešio ime...
b) pošto je rano pisano verovatno nisi popio onu ampulicu, koju si koristio kad si dobio "fras" videvši jet model i turbinu (imamo svedoke...) pa, ti se nešto pobrčkalo u glavi...
c) shvativši koliko si love ulupao u svojih 40 modela, 18 helija i gomilu nepotrebne opreme, uvideo si da si mogao dosad imati bar 10 ovakvih jetova i sad ti je krivo...
d) ništa mi nije jasno...
Ako treba zapaliću sveću, tri put se prekrstiti i izdeklemovati jedan "Oče naš..." misleći na tebe, kad svratim u onu crkvu što si mi preporučio...
Ako ti još nešto nije jasno pošalji mi 16aa ili me zovi telefonom...
Voli te i sve ti oprašta tvoj
Metalik Brat
P.S. Coka će nas sve (kush) ako se ovo nastavi...
kole:
Jel, Boga ti Coko, a sta ces od opreme sem turbine i modela da ugradjujes?
Pricao nam onaj tip o nekom kompjutercicu koji meri parametre na motoru i bukvalno odredjuje sve elemente. Lepo izgleda startovanje motora na dugmence, a ne ko ono pre sa pet pomocnika i raznim prirucnim sredstvima. Hoces li mecati i pneumatske stajne trapove?
Zaboravio sam da kazem nesto u proslom pisanju. Elem, u USA i CAD rezervari moraju biti od kevlara dok je u Evropi dozvoljena plastika.
adam:
mirce druze moj ja mislim da gosp r-xx se samo salio sa tobom, ;D znas ga dobro velik je on smeker i voli se zezati ;D ;D
babic:
Coko svaka cast nek ti je sa srecom i dugo da te sluzi.... (<--) (<--) (<--) (<--) :big smile
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version