RC MODELI AVIONA - SUS > JET MODELI

F - 15 Jet Legend...

<< < (14/20) > >>

srpska posla:
 Pozdrav Coko, igrom slučaja i mene su zainteresovali ti hitec 5645 digitalni servoi (hitec-moja omiljena marka servoa), i na netu sam našao gomilu tema gde komentarišu probleme sa centriranjem tih servoa, preranom pojavom lufta u zupčanicma itd.
 Ja na tvom mesto to ne bih stavaljao na tako bitnu komandu, da napomenem: to su samo informacje do kojih sam došao guglanjem, nisam koristio te servoe.

http://www.google.com/search?hl=sr&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Asr%3Aofficial&hs=d5p&q=hitec+5645++issues&btnG=%D0%9F%D1%80%D0%B5%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B8&lr=&aq=f&oq=

magic:
I ja sam puno toga loseg procitao za Hitec servoe i presao na InoLab, fenomenalni za male pare!

poz

misha:
baseball,football,basketball,tennis & golf require only one ball ! > RC JETS TAKES TWO

marko:

--- Quote from: misha on February 12, 2010, 12:54:18 AM ---baseball,football,basketball,tennis & golf require only one ball ! > RC JETS TAKES TWO

--- End quote ---

Saburo, predlazem da se otvori pod forum pod nazivom "Ložači"? lol
Tu bi svi nasi prijatelji modelari koji se ''lože'' ili ti ''primaju'' mogli da daju svoje komentare. :)aplauz

dejan_ts:
citajuci ove stavke shto si ih napisao Coko ,mene jeza hvata ,ali opet kad malo bolje razmislim to je sve sigurno ,ali opet kad josh neshto skontam ti na stanici imash brdo komandi koje cesh morati pre poletanje dobro da protumacish i da naucich gde se koja nalazi i zashta upotrebljava ,jako zajebano a CHek lista ce biti ogromna ,shto se kaze za poletanje ,tj priprema za poletanje oko 1h ,a za sletanje vec kad se poleti ,mislim da je jako jako jako komplikovana ova naprava ,shto se tice komandi,ali ja zelim sve najlepshe i uspeshan let u ovome i naravno da ce biti kako treba
a za pojedine opisne komande pomislios am da ce trebati i mali racunar pored tebe ,jedan mali lap top  :)

u svakom slucaju lepa prica za lep model za jezovitim zvukom turbine
pozdrav Dejan Ts

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version