RC MODELI AVIONA - SUS > JET MODELI
F - 15 Jet Legend...
misha:
--- Quote from: marko on February 12, 2010, 08:27:11 AM ---
--- Quote from: misha on February 12, 2010, 12:54:18 AM ---baseball,football,basketball,tennis & golf require only one ball ! > RC JETS TAKES TWO
--- End quote ---
Saburo, predlazem da se otvori pod forum pod nazivom "Ložači"? lol
Tu bi svi nasi prijatelji modelari koji se ''lože'' ili ti ''primaju'' mogli da daju svoje komentare. :)aplauz
--- End quote ---
verovatno je tebi jasno sta si hteo da kazes mmmm
coka:
... jer mnogima bas i nije.
coka:
E pa sada dosta se lenjstvovalo...
Posto me Mirce nagovorio da zavrsim prepravku Zero-a, nisam F-a ni pipnuo.
Otsekao sam samo na jednom krilu eleron i flaps i odusevio sam se konstrukcijom krila.
O tome ce mo na tenane uskoro.
Ono sto je bilo pod broj jedan je paljenje turbine.
Kada mi je stigao Jet cat, falio je jedan kablic, koji povezuje turbinu i ECU.Iako je podosta jednostavan, sa multiplex-ovim konektorima, njega, kao i set novih creva za gas i gorivo, filter plina i jedan manuelni ventil, narucio sam od Bob Violeta, kojom prilikom sam izmenio nekoliko lepih mailova sa Heather, gospodjom koja vodi narudzbine.
Njihova poslovnost i ljubaznost me ostavila bez teksta.
Nakon vise od mesec dana, paket je stigao.
Posto je turbinsko ulje stiglo, kerozin nabavljen, poceo sam da pravim probni sto i cim otopli (sledeci vikend, npr). palimo turbinu.
Jedva cekam...
O svemu cu vas obavestiti uskoro.
Lazo:
I ja jedva čekam. Javljaj kada utanačiš termin.
(pijemo)
Goran Scekic:
Evo poslije duzeg vremena i odmora od tri mjeseca pored rijeke Lim vidim stizu lijepe informacije.
Coko, sve cestitke na dolasku tako lijepog i mocnog aviona i puno srece i letova sa njim.
Pocecu vjerno da pratim tvoj rad, jer sam i ja veoma zainteresovan za nabavku slicnog mlaznog aviona i da ga parkiram pored Yaka-54 u podurmu.
U zadnje vrijeme pravim kontakte sa ljudima koji bi bili zainteresovani za finansiranje slicnog aviona
Bilo bi mi veliko zadovoljtvo da vidim tu mocnu masinu na licu mjesta.
Puno pozdrava,
Goran Scekic, podgorica
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version