RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI
"Kup Subotice" F3J (club) i F5J
cane:
Bravo za poduhvat i cestitke svim ucesnicima i organizatorima.Lepo za oko,nadam se da je vama bilo jos bolje. ()-()
VMK Subotica:
Dana 11.04.2010. u nedelju, na sportskom aerodromu Bikovo, Subotica, održan je prvi "Kup Subotice" u kategorijama F3J i F5J.
Temperatura oko 12 stepeni, vetar promenljivog pravca 3-5 m/s, oblacno.
Učestvovalo je 5 takmičara u klasi F3J i 8 takmičara u klasi F5J.
Letelo se 6 kola od kojih se u konačnom plasmanu odbio najlošiji razultat.
Rezultati:
F3J (club)
F5J
Zahvaljujemo se na dolasku i čestitamo svim učesnicima na postignutim rezultatima!
Do sledećeg susreta, pozdrav
Članovi Vazduhoplovnog modelarskog kluba "Subotica"
mirce:
Čestitam prvoplasiranima na dobrim rezultatima...
magic:
Hteo bih da se zahvalim VMK Subotica na odlicnoj organizaciji i fantasticnom druzenju. Meni je ovo bilo prvo RC takmicenje bilo kog oblika u zivotu i jako puno sam naucio. Vise sam naucio da jedrim juce nego za sve ove godine sto sam to pokusavao da uradim :). Gledanje kako to drugi rade neverovatno pomaze.
Moj rezultat na sledecem takmicenju moze da bude samo bolji :hehe i iskustvo steceno je zlata vredno. Isto tako juce se pokazalo da ama bas svi modeli na elektro pogon mogu da budu dovoljno konkurentni i da je stvarno mnogo bitnije umece pilota nego model. Ja sam imao i mali peh sa Proximom, sva sreca pa sam poneo i Ion-a koji nije uopste model za termalna takmicenja ali uz malo trimovanja nije bilo lose.
Iskreno se radujem nekom sledecem druzenju ove vrste i moram da priznam da sam se navukao!
poz
Gabor:
U ime RC Flying Team Becej i ja bih se zahvalio na odličnoj organizaciji. Sve na nivou, bez primedbe! Da budem iskren, ja lično se ne bi prijavio da me Adam nije prijavio. Njemu posebna pohvala jer nije dao da se ne prijavim, a na kraju osvojili i dve medalje. U buduće dolazićemo sigurno. (<--) ()-()
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version