RC MODELI AVIONA - SUS > AKROBATSKI MODELI
PITTS SUPER PYTHON 33%
chupko:
Bravo Marko majstore!Za nas pocetnike je jako korisno da kroz ovakve postove sto postavljaju majstori modelarstva sto kaze Marko bar ovako virtuelno sklapamo ove vrhunske modele.Mislim da na forumu ima i drugih vrhunskih modelara koji jednostavno ili nemaju vremana ili mozda nece da prikazu svoje radove.Mislim da je ipak ovo prvo u pitanju.Treba to sve uslikati u svim fazama rada pa postaviti slike pa uz to ide prica pa pitanja a za to je potrebno vreme.Zato svaka cast svim momcima dobre volje koji se trude da podele svoje znanje sa nama. :)aplauz
srdjan012:
No coment..... (res) (res) (res)
zajo:
Odlican izbor,vise mi se svidza nego ulitimate.E sad sto se finansie tice mislim da se mnogo ne ustedi.Sam zmaj je najmanja ivesticija:u ovaj avion ulaze minimun 13 servoje a posto je dvokrilac sigurno vise i to sve po 25kg te.100usd jedno.Isto za ovj rad bice potrebni 4-6 meseci i to kad bi imali vremena.Ja radim po ceo dan i nemam bas vramana i energie za ovakav rad.Zanci mislim da finansiski se ne isplati ali zadovoljstvo da konstruises i ondak uradis test flight je vrh u ovaj nas hobi i to se nemoze uracunati u love.
Samo napred,praticu ovaj post.
marko:
Cao Nedane!
Isplati se finansijski i te kako.
Ako malo pazljivije procitas moj post, videces da sam poredio ono bacanje para na "vazduh" i "maglu", sto je zaista apsurd.
Naravno da ce elektronika ,motor i ostale komponente biti vrhunske, ali i tu ima dosta fora da se ne plati puna cena.
Plan je da se stavi ne 13, nego 8 ultra torque (25kg/cm) servoa i jedan(ili dva) standardna.
Sto se tice inteziteta gradnje, ja sam po tom pitanju manijak, tako da ce Pitts poleteti na prolece ove godine.
brainstorm:
Pozdrav Marko,
Sjajno da se neko od naših upušta u tako ozbiljan projekat. Svi jedva čekam prve postove. Samo napred!
Pitanje: Da li si možda poredio tvoju buduću pticu sa ovim modelom:
http://www.hangar-9.com/Products/Default.aspx?ProdID=HAN1050
Koliko su slični a koliko različiti?
Bane
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version