RC DRUĊ½ENJE > PRETHODNI SKUPOVI

AERO MITING NA CENEJU

(1/4) > >>

mirce:
Dana 01. 06. ove godine bice odrzan Aero miting prave, velike, avijacije na Cenejskom aerodromu.

Ucestvovaca 7 akrobatskih aviona iz Engleske, Madjarske, Bugarske, Nemacke, Slovenije, Hrvatske... i  nasa akro grupa  "Letece zvezde" sa 5 Galebova G-4. Najavljeni su i avioni naseg ratnog vazduhoplovstva...

Ulaznica je 200 dinara, a pocetak mitinga je u 11 casova.

Prosle godine ova manifestacija je bila veoma posecena (vise od 20000 posetilaca) i bilo je sta da se vidi..
Ovo vredi doci videti...

Pozdrav

Mirce

Drapsin:

--- Quote from: mirce on May 19, 2008, 02:38:25 PM ---Ucestvovaca ... i  nasa akro grupa  "Letece zvezde" sa 5 Galebova G-4.
Pozdrav
Mirce

--- End quote ---

Zar se oni ne zovu STARS /Zvezde i ne lete vise na Galebu G2a?

mirce:
U pravu si, G-2...

aco:
zdravo mirce , ja sam prosle godine kod vas kupio motor i kontroler a slao sam kolegu iz firme da mi to preuzme kod vas. Tad mi je on rekao da imam poziv od vas . Posto sigurno dolazim na taj miting pitam se dali taj poziv jos uvek vazi. I jos nesto, na sajtu aerosrbija pise da se taj miting na Ceneju odrzava prve subote u junu a 1.6 pada u nedelju.

mirce:
Aco, kroz moju kucu su prosli mnogi modelari tako da poziv naravno vazi...

Miting je 01 juna a to je po kalendaru nedelja. Telefon aero kluba "Galeb G 4" je 021/6612-160 pa, svako moze proveriti tacan datum...

Pozdrav

Mirce

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version