AERIAL PHOTGRAPHY > FOTOGRAFIJE i VIDEO SNIMCI
Kamera za rc avio- modele
mtesa:
--- Quote from: ak on February 28, 2010, 08:32:56 PM ---Ili ovako nesto ...
Sa 4gb TF karticom izadje nesto prilicno jeftino.
--- End quote ---
Nabavio istu (bar izgledom) sa e-bay_a. Uskoro test. :)
sasa:
Lepo je sto se diskusija razvila oko ovoga :)aplauz Bilo bi, lepo kada bi i ostali, koji vec imaju neku kamericu,opisali svoja iskustva ,i dali nam predlog koju kamericu da pazarimo.
Naravno mislim na ove jeftine varijante, jer da imam vise para, ne bih vas pitao koju da kupim ,nego bih kupio odmah najskuplju.
Postavite nam odmah i link ka tome sta nam opisujete...
poz... 4e
Yu-men:
;namig
Posto vidim da je veliko interesovanje za ovo malo cudo tehnike :hehe evo jos malo informacija koje sam malo pre dobio.
Kamerica moze da sluzi i kao veb-kamerica, znaci ako nevalja za RC-letenje imacete jeftinu a solidnu veb-kamericu.
Odgovarajuci drajveri za nju postoje ovde http://service.alan-electronics.de/Cameras/MDV100/Treibersoftware-driver/Webcam-Driver/
Povezuje se sa obicnim 2.0 Mini Usb Kablom, kao sto imate na vecini MP3-plejera ili na primer kod mene na eksternim HD-u.
Evo kako izgleda kablic http://www.amazon.de/Wentronic-USB-Kabel-Anschlusskabel-Stecker/dp/B000N7BVU8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=ce-de&qid=1267019610&sr=8-1
Uputstv za instalaciju je sledece:
1.) insalirate program
2.) Kamericu ugasite.
3.) stisnite dugme za snimanje i drzite.
4.) prikljucite USB i sacekate da diodica upali, potom taster pustiti.
5.) drajveri se instaliraju samo prvi put.
6.) kad zavrsite sa funkcijom veb-kamere morate pritisnuti taster za resetovanje.
kazu da sve radi kao svajcarac
(yay) (yay) upravo sam dobio odgovor od drugara koji je kupio na istom mestu da je 720 x 480. (yay) (yay)
evo snimka sa istom kamericom koju ja ocekujem
pozdrav
ak:
Dakle kamera je ipak 720x480. Postoje 4 podverzije od kojih neke imaju rezoluciju 720x480.
SUNP0001.AVI: RIFF (little-endian) data, AVI, 720 x 480, video: Motion JPEG, audio: uncompressed PCM (mono, 22050 Hz)
Zvuk je neverovatno cist i snima i najmanje sumove (i nije neka prednost kod modela).
Memorija od 4GB koja je dosla uz kameru izgleda da je ipak zadovoljavajuce brzine posto je kamera "secnula" na pocetku rada mozda par puta i posle toga je snimak ok.
Yu-men:
;namig
--- Quote from: ak on March 03, 2010, 12:57:10 PM ---Dakle kamera je ipak 720x480. Postoje 4 podverzije od kojih neke imaju rezoluciju 720x480.
SUNP0001.AVI: RIFF (little-endian) data, AVI, 720 x 480, video: Motion JPEG, audio: uncompressed PCM (mono, 22050 Hz)
Zvuk je neverovatno cist i snima i najmanje sumove (i nije neka prednost kod modela).
Memorija od 4GB koja je dosla uz kameru izgleda da je ipak zadovoljavajuce brzine posto je kamera "secnula" na pocetku rada mozda par puta i posle toga je snimak ok.
--- End quote ---
Eto vidis, za kaznu mi dodjes jedno pivo na dva vasara. (photograf)
Kako si namestio datum i vreme na kamerici?
Dosta njih se zali da tu imaju problema.
pozdrav
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version