AERIAL PHOTGRAPHY > FOTOGRAFIJE i VIDEO SNIMCI
Kamera za rc avio- modele
sasa:
--- Quote from: ak on March 25, 2010, 01:58:41 PM ---Mozes pomocu Microsoft Movie Maker-a. Imas PM.
--- End quote ---
HVALA AK...
cane:
Evo kako je danas kod mene bilo.Vetrovito,sa udarima vetra,a i ja nisam bas profi,daleko od toga.Mozda mi ni model nije bas lepo nastelovan,ali kad letis sam i sam se ucis tako to ide
Kamera je 808 car keys micro kamera.snima u rezoluciji od 740x480 piksela.Kamera je na kabini postavljena,na cicak traku i selotepom osigurana za svaki slucaj.Uskoro jos jedan snimak.
sasa:
Bravo :)aplauz :)aplauz :)aplauz Cane. snimak ti je super samo gledaj sledeci put da izbegnes elisu. :mhm
kod mene je jutros bilo nevreme sa olujnim vetrom i palo je dosta kise,a u Krusevcu kad padne kisa jedno 5 dana nemozes da izadjes na aerodrom od vode :sljus tako da cu jos da pricekam 4e
postavljaj jos kad budes imao...
UJEDNO I POZIV ZA OSTALE KOJI IMAJU KAMERICE DA OVDE POSTAVLJAJU SNIMKE UZ OPIS KAMERICE I MODELA KAO I MESTA KOJI SNIMAJU
Pozdrav od Sase i vedro vam bilo oo)) oo)) oo)) (<--) (<--) (<--)
cane:
Evo Sasa,i drugog videa,kao sto sam i rekao.Ovaj put je kamera na krilu,i meni licno se ne svidja takva postavka,jer po mome,zbog povecanog otpora na krilu model nije bas stabilan,zato i traje kratko jer nisam mogao vise da se borim.Model vuce celo vreme samo na levu stranu,gde je i bila kamera,iako je bila na samo 10-tak cm od trupa.Jos kao sto sam i rekao,ja bas i nisam profi pa me je to skroz umorilo.
A i zvuci ko da sam leteo glow varijantu.
sasa:
Evo napokon snimka iz vazduha i iz Krusevca.Jos se nije bas voda osusila sa aerodroma ali smo ipak ja i moj drug Pedja izasli na letenje.
On sa njegovim telemasterom a ja sa ovim sto lici na telemastera.
Kamerica je ova mala aktuelna od 17 grama rezolucije 720x480 a snimano je kasno po zalasku sunca oko 7 sati tako da nije bas lep snimak.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version