AERIAL PHOTGRAPHY > FOTOGRAFIJE i VIDEO SNIMCI
Kamera za rc avio- modele
sasa:
Evo i snimka sa okrenutom kamerom na rep
ak:
--- Quote from: cane on April 02, 2010, 06:29:22 PM ---Model vuce celo vreme samo na levu stranu,gde je i bila kamera,iako je bila na samo 10-tak cm od trupa.
--- End quote ---
Mislim da ti je problem pravio balans. Stavi nesto 19-20gr tesko na drugo krilo a istu razdaljinu ili nesto dosta lakse na kraj suprotnog krila. U svakom slucaju da je balansiran model, tj. da ne preteze na jednu stranu. Sumnjam da ti je otpor vazduha tu pravio prevelik problem, ipak se radi o tankoj i maloj kamerici.
cane:
Da,AK,imas pravo sto se tice balansa,ali ja sam kameru cisto radi sigurnosti(sumnjam malo u kvalitet cicak trake)osigurao i selotepom,pa zato mislim da je to parce bilo uzrok uvecanog otpora na krilu.Imam jedan snimak gde je kamera na vertikalcu od juce,samo da ga obradim i skratim malo i postavicu i njega gde recimo nema takvih problema.
ak:
Kamera na vertikalcu je super stvar. Ne smeta propeler a mozes lepo da vidis ceo model u vazduhu. Meni je malo problem pravilo podesavanje CG-a.
cane:
Mali offtopic,ali jedno pitanje za poznavaoce softvera:cime obradjujete video?Neki dobar program ,lak za koriscenje bi mi dobro dosao.Unapred hvala,pozdrav,
cane
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version