AERIAL PHOTGRAPHY > FOTOGRAFIJE i VIDEO SNIMCI
Kamera za rc avio- modele
cane:
Jos jedan video,ali ovoga puta kamera na vertikalcu.Vetrovito,ali sam ovoga puta povukao teziste za 5 mm unazad i time dobio malo sporiji model.
zgrujic:
Super su vam snimci!
Elem, imam jednu molbu. Ako stvarno želite da ostalima dočarate kvalitet svoje kamere, snimke treba da ubacite na Vimeo bez montaže. Tamo je mnogo bolji kvalitet slike i viša rezolucija, pa je samim tim za gledaoca mnogo prijatniji. YouTube sliku kompresuje i obori joj kvalitet. Nekako nije to to.
cane:
Hvala na savetu Grujicu.Vidis,taj detalj nisam znao.Odmah ide na popravni.Pozz
ak:
--- Quote from: zgrujic on April 11, 2010, 09:50:10 PM ---Super su vam snimci!
Elem, imam jednu molbu. Ako stvarno želite da ostalima dočarate kvalitet svoje kamere, snimke treba da ubacite na Vimeo bez montaže. Tamo je mnogo bolji kvalitet slike i viša rezolucija, pa je samim tim za gledaoca mnogo prijatniji. YouTube sliku kompresuje i obori joj kvalitet. Nekako nije to to.
--- End quote ---
Hvala na savetu, izgleda da vimeo stvarno ima manju kompresiju.
Rezolucija snimka kamere o kojoj pricamo je 720x480 sto i nije neka razlika u odnosu na 640x480 pa mu dodje isto vimeo ili youtube kad je rezolucija u pitanju. Tj. tesko da ce vimeo od 720x480 da napravi 1280x720.
Koliko znam vimeov maksimum sto se tice rezolucije je HD 1280x720 dok youtube podrzava i Full HD 1920×1080.
cane:
A i ja bih jos da dodam da je moje misljenje da ljudi postavljalju snimke da bi se videlo gde i kako lete,da docaraju okolinu i mesto gde su u tom momentu.Mozda gresim,ako neko hoce da se hvali neka me ispravi.Pozz
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version