AERIAL PHOTGRAPHY > FOTOGRAFIJE i VIDEO SNIMCI
Kamera za rc avio- modele
cane:
sve si mi rekao osim programa koji mi treba.sve moguce stvari sam procitao na netu i nisam nista nasao sto bi mi pomoglo.i kod mene na visti sve radi kako treba aovde nista.nece cak ni da je puni kad ukljucim.sve ostalo radi i digitalni fotoaparat i mp3 player,a ovo malo cudo nista.
Yu-men:
--- Quote from: cane on April 24, 2010, 08:07:14 PM ---sve si mi rekao osim programa koji mi treba.sve moguce stvari sam procitao na netu i nisam nista nasao sto bi mi pomoglo.i kod mene na visti sve radi kako treba aovde nista.nece cak ni da je puni kad ukljucim.sve ostalo radi i digitalni fotoaparat i mp3 player,a ovo malo cudo nista.
--- End quote ---
;namig
Sve je lepo objasnjeno ovde: http://rcfly4um.org/index.php?topic=3690.15
Tu imas linkove za drajver i program.
Neznam sta ti nije jasno. mmmm
Instaliras drajver i on ti je prepoznaje kao i svaki drugi USB-Stik na kojim vidis sta si sliko i snimao.
Program koji sam preporucio sluzi da je koristis kao Webkamericu.
Jedino sto je vazno je: Obavezno posle koriscenja kao Webkamerica treba resetovati kamericu.
Druga veoma vazna stvar jeste: Kamerica nece da radi bez Micro SD kartice.
pozdrav
cane:
nisam bas neki strucnjak za kompjuter al nisam ni bas od juce.da taj driver nesto menja nebih vam ni oduzimao vreme.to je bilo prvo sto sam uradio kad sam video da se nista ne desava.taj driver nista ne menja situaciju jer se na kamerici pri ukljucenju u USB ne pali lampica kao kod viste.Na istom prikljucku sve ostalo radi!!!!Ili je xp ne prepoznaje,ili nesto drugo nije kako treba.Juce pre polaska na odmor je sve radilo kako treba i baterija je puna.Kamera radi i snima ali ne mogu da je povezem nikako na komp.Ako je kod tebe XP i sve radi kako treba onda nesto na ovom kompu nije u redu.
mtesa:
Ja sam imao problem na jednom od cetiri racunara. Kamera se nije mogla koristiti ni kao web ni kao flash.
ak:
@cane
da li si je kacio preko usb hub-a ili direktno na kuciste?
Probaj pozadi da je zakacis ako si je prethodno kacio napred.
Usb hub-ovi znaju ponekad da naprave karambol.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version