AERIAL PHOTGRAPHY > FOTOGRAFIJE i VIDEO SNIMCI
Kamera za rc avio- modele
Yu-men:
;namig
Kod mene je Windows 7 i radi sa istim drajverom.
Juce sam komsiji dao jednu kamericu sa istim drajverom.
Pitacu sutra dali kod njega radi drajver na Wisti ?
cane:
Sve moguce varijante sam isprobao.Nemam hub na ovom kompu ali kuci na visti radi i preko huba.Ovaj ovde je sa asus maticnom plocom i ima dva usb napred i 2 nazad.Ni jedan ne prepoznaje kamericu a sve ostalo radi bez problema.Posto sam negde procitao i da usb kabal moze da pravi problem,pokusacu sutra da nabavim novi i probam tako.Problem je sto nigde na netu nisam nasao ni jedan forum koji se time bavi i gde je bar malo objasnjeno nesto u vezi XP i kamerice.U svakom slucaju hvala svima na pomoci.ako nadjem resenje javicu vam.pozzzz
Cane
cane:
Nasao sam problem.USB kabal nije kompatibilan sa XP ili ne radi uopste,uzeo od komsije od nekog mini harddiska i sve radi kako treba.Hvala svima koji su zeleli da pomognu.Pozdrav
Cane
Yu-men:
;namig
Ja takodje radim sa USB kablom od Externog Harda, utikac koji sam dobio uz kamericu nisam ni probo.
Bitno je da si resio problem, sad mozes do mile volje da (photograf) i snimas.
pozdrav
sasa:
808 kar keys microcamera,mi je sada konektovana na PS ,na kartici nema nista a ono trnutno samo blinka lampica...sta to znaci,jer do sada kada je bila prikacena za kompjuter samo je neprekidno svetlela lampica
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version