AERIAL PHOTGRAPHY > FOTOGRAFIJE i VIDEO SNIMCI

Kamera za rc avio- modele

<< < (19/20) > >>

miša2002:
OVO NEMA VEZE SA FIKSIRANJEM KAMERICE !
Kako si povezao napajanje kamerice ?
Ako ima svoju bateriju, proveri u kakvom je stanju baterija.

Tekst u donjem desnom uglu, nije podložan potresima, kako god da se ona trese  mmmm on je uvek na istom mestu !
Kakav ti je snimak na zemlji...

ak:

--- Quote from: miša2002 on October 18, 2012, 08:54:03 PM ---OVO NEMA VEZE SA FIKSIRANJEM KAMERICE !

Tekst u donjem desnom uglu, nije podložan potresima, kako god da se ona trese  mmmm on je uvek na istom mestu !

--- End quote ---
Naravno da ima veze sa fiksiranjem kamere, a evo i zasto.

To sto vidis da se pomera tekst u donjem desnom uglu je zbog toga sto je greskom odradjena stabilizacija slike na samom YouTube-u.
Sve ostalo je zbog vibracija.

miša2002:

--- Quote from: ak on October 18, 2012, 09:07:44 PM ---
--- Quote from: miša2002 on October 18, 2012, 08:54:03 PM ---OVO NEMA VEZE SA FIKSIRANJEM KAMERICE !

--- End quote ---

To sto vidis da se pomera tekst u donjem desnom uglu je zbog toga sto je greskom odradjena stabilizacija slike na samom YouTube-u.

--- End quote ---

Pod jedan, reč je o snimku od yu7zex iz #71 posta, ovog topika. Znači ne odnosi se na tvoje snimke i teoriju sa Wikipedije !..
Sad sam pogledao i tvoja dva snimka i oni nemaju nikakav tekst u donjem desnom uglu!...
Taj tekst se SOFTWERSKI upisuje u zapis slike i nije niukom slučaju podložan "trešenju" a pogotovu pomeranju kompletnog "formata"...
AKO SE ORIGINALNI SNIMAK NE SLAŽE S OVIM NA YU-TUBU, ONDA GA TREBA BRISATI I POSTAVITI DRUGI KOJI ODGOVARA STANJU NA ORIGINALNOM SNIMKU !!!

yu7zex:
Pozdrav Miša2002

Baterija nema veze sa pomeranjem teksta u donjem desnom uglu.
AK je u pravu, to se desilo zbog toga sto me je You Tube pitao da li zelim da stabilizujem snimak,naravno ja sam overio Yes.
Inace na original snimku toga nema da teks seta,ali je tresenje jos vise izrazeno.
Kao sto sam napisao u prethodnom postu,nosac kamere (sundjer) sam bolje fiksirao i sada se to ne desava.

ak:

--- Quote from: miša2002 on October 18, 2012, 09:44:50 PM ---
--- Quote from: ak on October 18, 2012, 09:07:44 PM ---

--- End quote ---

--- End quote ---

Pod jedan, reč je o snimku od yu7zex iz #71 posta, ovog topika. Znači ne odnosi se na tvoje snimke i teoriju sa Wikipedije !..
Sad sam pogledao i tvoja dva snimka i oni nemaju nikakav tekst u donjem desnom uglu!...
Taj tekst se SOFTWERSKI upisuje u zapis slike i nije niukom slučaju podložan "trešenju" a pogotovu pomeranju kompletnog "formata"...
AKO SE ORIGINALNI SNIMAK NE SLAŽE S OVIM NA YU-TUBU, ONDA GA TREBA BRISATI I POSTAVITI DRUGI KOJI ODGOVARA STANJU NA ORIGINALNOM SNIMKU !!!

--- End quote ---

Ajd' sad da ponovim.
Znaci, naravno da ima veze sa fiksiranjem kamere posto se na snimku tom koji komentarises vide dve stvari, prvi je "jello effect" iliti rolling-shutter zbog samih vibracija i male mase kamere sto je u direktnoj vezi sa fiksiranjem kamere kao sto sam vec objasnio i teorijom na wikipedia-i (ako ne odgovara slobodno mozete pronaci podatke na nekom drugom izvori),
a drugi je sto je YouTube "stabilizovao" snimak pa tekst u donjem desnom uglu se pomera.
Ne vidim sta tu nije jasno i cemu velika slova.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version