RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI
Sta kupiti !?
marko:
--- Quote from: sman on March 26, 2010, 12:39:54 PM --- moj problem je taj da ja nemam nikakvo predznanje u vezi ove problematike ,a i to da ovde gde ja zivim ne postoji nijedan klub(sto je karakteristika manjih i zabacenih sredina).
pozdrav iz vranja... ()-()
--- End quote ---
@sman, utesi cu te:ni u Beogradu ne poistoji ni jedan klub niti bilo kakva druga organizacija koja udruzuje (na bilo koji nacin) RC modelare.
Nacuo sam da se planira otvaranje RCkluba u Beogradu, dok su Novosadjani (mislim) vec to uradili.
Za sada jedini aktivan RC klub je u Subotici (aktivan klub = organizuje takmicenja).
Te bocice sto si dobio sa helisem su (predpostavljam posto dobro ne vidim) ulja za podmazivanje, cianoakrilatni lepak i loc-tite lepak za osiguranje srafova.
Ali najbolji odgovor (i najtacniji) ces dobiti ako procitas uputstvo i procesljas po internetu izvestaje ljudi koji su sklopili i leteli taj helikopter.
Mislim da je jedan od clanova foruma (jr-lotpi) leteo bas taj tvoj helikopter, pa je najbolje da njega pitas sve sto te muci.
ak:
@marko
mislis thread-lock (umesto loctite)?
marko:
--- Quote from: ak on March 26, 2010, 02:03:59 PM ---@marko
mislis thread-lock (umesto loctite)?
--- End quote ---
Da, ja sam se tehnicki nepravilno izrazio. ;namig
sman:
Evo ,posto duze vreme ovde nema novih priloga da ja postavim nesto i naravno da se pohvalim malo ;namig.Pre nekoliko dana konacno sam uspeo da spakujem jedan copterx,i mogu da kazem da to i nije neki tezak posao, kako sam mislio. Veci problem mi je bio nastelovati stanicu ,jer su to za mene novi termini,a tu mi je pomogao Aco ,clan ovog super foruma.A najveciiii "problem" u svemu ovom je biti dobar vozac helija (<--) ...
pozdrav svim clanovima foruma!
aco:
Svaka cast druze,meni je za ovo trebalo duplo vise slupanih modela
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version