RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI
Novo Beogradski nasip 20.02.2010
POSEIDON:
Danas su prvo pletanje imala dva aviona...moj Piper supercub i Markov (Schwab) easy trener 40 arf...vetar na nasipu je duvao od reke ka aerodromu prilično jako,te smo imali priličan bočni vetar u odnosu na zamišljenu stazu za poletanje i sletanje...ali pošto nam je krava stala na nogu da danas poletimo avione,to i učinismo (<--). Obojca smo veoma zadovoljni kako se avioni ponašaju u vazduhu čak i pri ovim uslovima,pajpera sam poleteo triput sa letovima od po 5 min.za početak i imao sam bateriju za još bar jedan duži let (veoma zadovoljan)...nije bilo potrebe ni u jednom trenutku da dajem maksimalni gas...poletanje sa oko 70%...let u proseku pola gasa....čak i manje u nekim trenucima,par niskih preleta veoma,veoma stabilno uprkos vetru...Marko je takođe zadovoljan prvim iskustvom sa drvenim modelima,ali on će verovatno napisati svoju impresiju o letu....da ne pričam mnogo evo par fotkica i video za sad lošeg kvaliteta al sa sledeći put pozamljujem kameru...spree je samo išao da se prošeta,sa obzirom na vetar i da pravi gužvu u Markovom malom automobilu::)))
misha:
(:sok:) e pa vreme je da se u to ime i zalije. ()-()
marko:
I ja hocu, i ja!
Malo smori ova zima.
I ja sam se nesto juce nisanio da odem na nasip, ali zadrzao sam se u radionici.
Jes vala sibala kosava juce...
`jel ovo prva overa u 2010?
Gabor:
Dragane, želim ti puno-puno sati provedenih u vazduhu sa Piper-om :)aplauz
vihor522:
Mislim da je "overa" 2010. pala jos pre ovih snegova, u prvim danima Januara i to na
13. maju.
Iako je napravljeno samo nekoliko letova (zbog aviondzija) ali verujem da je to bila
"overa". (yay)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version