RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI
SKUPOVI I JOS PO NESTO
Matić Dragan:
cao svima, mirce maroldov skup je prosao kako je prosao, koliko je kostao dobro je i ispao.
vezano za predhodne price o organizaciji skupova i finansijama istih to sve kosta para. i drugacije ne moze da se napravi. ti si hteo da ispadnes korektan prema joletu i pristedeo si mu koliko god si mogao
ali si to uradio naustrb organizacije. u najmanju ruku je falilo jos par ljudi da bi ceo skup bolje funkcionisao. a kada ih nemas na raspolaganju onda ih zaposlis na dnevnicu. to sto jole i firma nisu imali nikakve vajde od skupa nije nas problem jer je to njegova licna manifestacija. kad ja budem pravio skup
"Dragan Matic" svi cete biti pozvani i sve ce biti o mom trosku kao glavnog i jedinog sponzora.
sto se tice carine zao mi je ali mislim da u varijanti kako si definisao ponudu krajnji kupac nema veze sa placanjem iste iz razloga sto je ponuda cena na sajtu +20% a ne cena+20%+carina+gume+sendvic.
trebao si biti svestan da ce se to pre ili kasnije desiti. svi smo mi tvoje musterje i svima si izlazio u susret sto se tice placanja.zahvalni smo ti na tome ali si ti to uzeo da radis kao dodatno zanimanje i jedno placanje carine shvati kao peh koj se morao desiti. proguraj sad i nastavi dalje.
pozz dragan
coka:
"Ako modelari ne razgovaraju jedno sa drugim, ako nema "zgravog" druzenja, ako ima: "Stani malo da ti ja sad objasnim" ako niko nema ambicije da pridje da kaze neku lepu rec za model ili letenje onda tu "nema leba" da ce se nesto promeniti."
Cekaj bre Mirce,
Ko to tebi stalno hoce nesto da objasni?
adam:
ja stvarno nemam pojma sta se desavalo u vrscu i oko organizacije, ali kako vidim trenutna atmosfera nije bas najprijatnija,nemojte se ljudi moji svadati ,modelarstvo je druzenje ,zabava,i neka vrsta nauke zajedno , kako to da u subotici nikada nema ovakvih problema neka mi to neko objasni!i jos nesto zasto je skup organizovan u vrscu?jha nazalost nisam mogao da prisustvujem.pozdravljam vas sve ,i jos jednom stvarno nema smisla bockati jedne druge!
mirce:
Pazite ovako, carina uopste nije problem, jer sem jednog modelara, niko drugi nije imao nikakvu primedbu na istu. I sa tim jednim sam se sasvim lepo dogovorio tako da to sto sam ja napisao uopste nema veze za carinom.
A, Madjarske vise nema iz prostog razloga jer sam sad zadnji put imao nevidjenih ne prijatnosti u koje vise ne zelim da se upustam. Naravno da su proizisle iz kolicine robe koju sam donosio i vrednosti iste. Vise ne smem da se zezam da ne pokazujem racune ili jedan od cetiri itd. tako da bi u buduce sigurno bilo jos carina pa, necu da vise imam razgovora na tu temu. Svi ce te se vec nekako snaci za modelarske stvarcice...
Dragane, sto se tebe tice uposte ne znam zasto se ti trpas da komentarises oko carine jer ti nista nisi ni narucivao.
Ja napisem da nemozes samo ti da snosis odgovornost oko organizacije i buducih organizacija na aerodromu u Vrscu, a ti mi bas lepo vratis sa tvojim odgovorom: "ko me j..e sav rizik je moj".
E, pa bas ti fala...
Ako imas nesto da mi kazes onda okreni telefon pa, mi to reci kao sto cu ja sad uraditi samo da zavrsim ovaj post...
Za takmicenje u Vrscu da ti nisi kazao da ga pravimo tamo, ne bi ga ni pravili.
Seti se ja nisam ni hteo da ga pravim ove godine kad sam video situaciju na Ceneju.
Sto se tice love, novaca je bilo koliko je bilo. Da je bilo i pet puta vise verovatno opet ne bi bilo dobro.
Sem klope, koje nije bila ove godine, nista drugo nije falilo i sto je najvaznije nije bilo nikakvih incidenata.
Naravno da su falili ljudi i ti si Dragane to sve znao a, ako si zaboravio ti i ja smo non stop bili u kontaktu i o svemu se sasvim lepo i ljudski dogovarali. Uoste ne vidim razlog zasto ti sada trebaju komentari u smislu da je bilo truba...
Jesi li kazao napravi zahvalnicu, ja napravio, kupi sve sto treba, ja kupio, postavili smo nosace za kanape kako si ti smislo, itd, itd. E sad, sto narod kanapcice preskace, sto ne znaju sta sa stipaljkama treba da rade to i nije, bas, nas problem. Da su slusali sta sam govorio na otvaranju mozda bi bilo drukcije, no ipak opet po ko zna koji put ponavljam sve je proslo u najboljem redu....
Sve u svemu, ako jos i treba posle svega da se nekom nesto pravdam onda mislim da stvarno nema smisla...
Adame, sve se odrzavalo u Vrscu iz prostog razloga sto na Ceneju sada vec ima mnogo avion i aktivnosti. Veliki je rizik da, ako se nesto desi, neki od pravih aviona, hangara ili neceg drugog strada i da se napravi steta. Ja kao neko ko treba de sve to izorganizuje nisam zeleo da toliki rizik preuzmem na sebe. Zato, kako je napisano, prvobitno nismo ni hteli da pravimo ove godine Memorijal. Posle razgovora sa sa Draganom dogovoreno je da se sve to desava na Vrsackom aerodromu. Tako je i bilo....i to je jedini razlog zasto je sve bilo u Vrscu. Aerodrom je veoma velik i prostran, objekti i avioni nisu blizu mesta letenja, jedino su pored piste lampe za obelezavanje (koja svaka kosta 1000 evra) ali, ni sa njima nije bilo nikakvih problema.
Sad valda posle ovog svi sve znaju pa, idemo dalje...
Mirce
adam:
sad mi je jasno hvala na odgovor pozdrav
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version