RC MODELI JEDRILICA > ELEKTRO JEDRILICE

Graupner elektro junior s

<< < (3/24) > >>

vladasimon:
@bimmer,koje si servoe i kontroler uzeo?

Skoro mi je stigao junior al ga jos nisam raspakovao... trenutno sam u maloj dilemi sta ugraditi  mmmm
Drago mi je da ste zadvoljni juniorom  ()-()

bimmer:
oooooo VLADASIMON nek je sa srecom  :)aplauz
nadam se da cemo vidjeti slika i video snimaka i od tebe  ;namig

sto se tice servoa odlucio sam se za ove  http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=9392
malo su veci nego sto treba.... ali cu malo prosiriti mjesta za servoe, da bi stali... ;namig

sto se ESC-a tice isto kod kineza :big smile http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=2165
uzeo sam 40A ...da ne gatam  ;namig mada... ovaj motor sa 9x6 elisama ne bi trebalo da povuce vise od 30A 

pozdrav! ()-()

vladasimon:

--- Quote from: bimmer on January 08, 2011, 09:21:19 PM ---
uzeo sam 40A ...da ne gatam...

--- End quote ---

Upravo to! Iako imam spreman od 30A planirao sam da uzmem od 40A baš iz tog razloga :)

Biće materijala,biće svega ;)
Hvala!

fenix:
Deda mraze deda mraze...E pa Dule nek je sa srecom JUNIOR  JUNIOR JUNIOR JUNIOR JUNIOR :)aplauz (pijemo) (pijanoo) ja se pridruzujem cestitkama malo sa zakasnjenjem  ;namig ugura ga ti u hangar.E sad opusteno sklapanje,adekvatne livade su pronadjen i ima da se flaja.Ajd neka te duuuuugo sluzi  ()-()

bimmer:
          Dosao i prosao taj dan  :big smile

U nedelju, 16. januara prvi put sam poletio Juniora, i sve je proslo u najboljem redu. Model leti odlicno, veoma sam zadovoljan...
          Motor na 3s i 9x6 elise vuce ko lud! ali zato i dosta trosi. Baterije nakon leta su prilicno tople, motor takodje.... moracu da provjerim wattmetrom koliko motor povuce na punom gasu.
          Tog dana je duvao neki blagi vjetric, a Junior sa podignutim eleronima okrenut u vjetar skoro da je stojao u mjestu  :D

I naravno, evo nesto fotkica i vidoja :big smile

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version