RC MODELI JEDRILICA > ELEKTRO JEDRILICE

Graupner elektro junior s

<< < (24/24)

sasadjuric71:
Dobar si Boki samo pici ,mozda skratis te trakice malo ali u svakom slucaju ok  (res),a za lokaciju nije bitno snalazite se kako znate sta drugo reci ,bitno da se leti po malo ,lepa ptica cuvaj je, a znam da to umes sve najbolje . :)aplauz (<--)

pnedic:
E da si mi dobru ideju da i ja priheftam trakice !!! I pitanje, jesu li to neke papirne trake ili platnene ?

firebird:
Hvala ljudi  ()-()

Trakice su od običnog krep papira, jedno 10m dužine. E sad pošto su hrapave površine pa prave neki otpor, za sledeći let planiram da stavim glatke celuloidne, kao od video kasete...

A Sale, seti se kako je bila zabavna fora sa trakicama na onoj tvojoj maloj cesni.

sasadjuric71:
E Boki pa te trakice su jos na CESNI i letim sa njima ,samo sto ih ja nisam pustio ,da budu mlogo dugacke inace izgledaju super ,dobra ideja ko voli malo da se zeza sa trakicama . (<--) (<--) (<--)

pnedic:

--- Quote from: sasadjuric71 on April 25, 2016, 01:26:44 PM ---E Boki pa te trakice su jos na CESNI i letim sa njima ,samo sto ih ja nisam pustio ,da budu mlogo dugacke inace izgledaju super ,dobra ideja ko voli malo da se zeza sa trakicama . (<--) (<--) (<--)

--- End quote ---

Hahaha, i na Cessnu cu da priheftam tracke !

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version