RC MODELI JEDRILICA > ELEKTRO JEDRILICE
Graupner elektro junior s
bimmer:
e i ako budes porucivao sa HK, bolje razdvoji baterije u jedan paketic a ovo ostalo u drugi... nisam odavno narucivao ali vidim ovdje na forumu kazu da sve lipo baterije salju swiss postom sto znaci da ces cekati oko mjesec dana... a sveostalo sto salju hk postom... stize znatno brze.... tako da mozes da sastavljas i radis dok ti stignu baterije ;namig
Milos 94:
Hvala na odgovorima. Rešio si mi dosta nedoumica oko dosta stvari. Samo još jedno pitanje vezano za kablove. U prilici sam da nabavim Futabu 6ex. Primetio sam u shop-ovima da postoje Futaba kablovi.
Verovatno se misli na Futaba konektore. Da li su to neki posebni konektori koji ne idu u druge servoe ili prijemnike ili ja nešto nisam dobro razumeo? S obzirom da ću morati sam da pravim kablove (što mi nije problem), znači li to da ću morati na svim servoima da menjam konektore ili postoje neki reduciri (prelazi sa Futabe na obične)?
Hvala i izvini ako sam bio previše oo))
bimmer:
Nema na cemu, jel dao bog da mozemo jedni drugima da pomognemo
nemas potrebe da se opterecujes oko konektora, samo je razlika sto futaba ima kao neku plasticnu vodjicu... koju mozes naravno da ostruzes ako ti smeta ;namig
evo ti da vidis u cemu je razlika izmedju JR i Futaba servo konektora
Milos 94:
Šta ta ti kažem ... Da se zahvaljujem i dalje, verovatno bi dosadan i samom sebi a kamoli tebi ... Zadužio si me mnogo, a ti proveri da li pamtim!
Pozdrav,
Miloš.
bimmer:
Pozdrav i tebi Milose, zaduzio sam te da napravis jedan lijepi snimak tog Juniora kad sve to lijepo sastavis i poletis ;namig
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version