RC MODELI JEDRILICA > ELEKTRO JEDRILICE

Graupner elektro junior s

<< < (2/24) > >>

bimmer:
Hvala Gatozza

Kupio sam ga na Schweighofer-u, a platio sam samo carinski pregled... 4 eura.... kod nas u Crnoj Gori ne carine niti oporezuju posiljke ispod 150eura, a postarina je standardna za slanje sa Schweighofer-a 15 eura. ;namig

Jedrilicar:
Pridružujem se čestitkama. Nadam se da ćeš se nauživati u letenju ovim modelom.
Da pitam, da li ovaj motor preporučuju oni, ako da, sa kojom baterijom i elisom, ili je ovo tvoj izbor? Deluje mi da je mogao i manji motor.

bimmer:
Hvala Jedrilicar!

To je Graupnerov motor koji dolazi sa jedrilicom, moze da radi na 2S ali mu treba malo povecati elisu, sa 9x6 elisom na 3s ide kao luda, i vise nego dobro... a sto se velicine tice.... pa ne znam, to sam Graupner preporucje, a i ako pogledas tezinu motora u odnosu na snagu... mislim da je kombinacija savrsena!

Jedrilicar:
Onda je to savršeno. Mada nešto mi govori da ima tu i rezerve snage. Ali neka, užitak će biti veći.
Ostaje da, kad te bude oduševio prvi let, podeliš to sa nama.
Pozdrav.

bimmer:
ima rezervne snage, bas to mi i odgovara, da moze da leti na pola gasa, a ne daj boze kad zatreba... imas plenty of power  :big smile
i mene je kopkalo da li da ga letim na 2 ili 3s .... a obzirom da je nasem drugu stigao junior prije nekih 20-ak dana, i da sam imao prilike da vidim kako leti.... dileme nema!
3s neka je malo tezi ali zato moze da penje vertikalno!

i naravno da cu da podijelim snimke i iskustva na forumu, za to forum i sluzi! Ja sam dosta toga vidio i naucio ovdje na forumu, a sad je red da i ja dam neki doprinos za neke buduce modelare i nekog ko konkretno zeli da kupi Junior S.  ;namig

veliki pozdrav!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version