RC MODELI JEDRILICA > ELEKTRO JEDRILICE
Graupner elektro junior s
firebird:
--- Quote from: rajker on April 21, 2015, 10:33:40 AM ---Pa originalni motor ti je 3515 sa 1100kV.Ja dok sam ga imao terao na 3S sa 1300mAh 20C i leteo je ko iz topa.Mogao sam ladno 45 minuta krstariti na nebu.Imam snimke letova i dizanja u nebo sa tim setapom u mom topiku negde odavde.Za 2sekunde vec 50 m otp u vis.
http://www.rcfly4um.org/index.php/topic,11481.msg79055.html#msg79055
--- End quote ---
Pa znam koji je originalan i priznajem da sam se zajebo što ga nisam kupio od tebe kad si ga nudio u oglasima. Sad me interesuje koji bi bio adekvatna zamena?
p.s. koliko ti je onače bio težak model spreman za let, jel si morao da dodaješ neko olovo u nos na ovu 1300mah bateriju?
rajker:
Nista nisam dodavao + tezinu perfektan bio za CG
ovde imas o tezini i o CG
http://www.rcfly4um.org/index.php/topic,11124.msg77226.html#msg77226
da ovde u pocetku sam leteo sa 1800 mAh,a posle sam stavio 1300
marko.jovanovic:
Lepa sprava i puno lepih letova da imaš. Uživanje i opuštanje to je ono što jedrilice pružaju.
Do sada nisam imao jedrilicu sa prednjim motrom nego samo zadnjim pa bih pitao nešto u vezi ovog sklopivog sistema propelera.
Koje su realne šanse da se nešto pokida ako se sleće na travu?
Pri sletanju ne mislim na zabijanje nosom u vrtikalu sa 10 m visine.
sablja1:
Ukoliko slecete sa ugasenim motorom (sto je i predvidjeno za ove modele) necete imati nikakvih problema u vezi elise . Samim gasenjem motora a pod dejstvom pritiska vazduha elisa se sklapa uz telo i ne smeta pri prizemljenju
firebird:
Najpre hvala svima koji su mi cestitali na nabavci modela ()-()
Evo dobih za probu od kolege Vuleta motor turnigy 3536 od 1000kv, al' odmah uocih problem da mu je malo teskobno i zaglavljuje prilikom okretanja u predvidjenom nosacu.
mogu malo i da obradim plastiku i obezbedim da se motor komotno okrece al' nekako imam utisak da nece da ima dobro hladjenje jer jedva da ima lufta izmedju motora i nosaca 0.5mm mmmm
Ne svidja mi se ni varijanta da servoi u repu ostanu tamo trajno zalepljeni, jer jednom kad se slepi trup nema im vise vadjenja bez ceprkanja i kasapljenja vertikalca, kao sto neko ovde rece...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version