RC MODELI JEDRILICA > ELEKTRO JEDRILICE
Graupner elektro junior s
rajker:
:)aplauz :)aplauz :)aplauz bravo za let (yay) Jedna preporuka ako hoces primeni je ako ne i tako je dobro.Probaj da umiksujes AIL sa RUDD sa 15 do 20 %.Dobit ces da pri okretima dupe aviona se izbacuje a ne propada toliko avion.Puno lepse izgleda zaokret.Ja se sad vec konkretno ne secam na koliko % bilo kod mene,ali mozes experimentisati.
firebird:
Hvala ()-()
Probaću miks rudd->aileron , hoću efekat da model radi zaokret bez naginjanja, videćemo...
Juče sam imao peh na letenju, na trenutak mi se model izgubio iza drveta na jedno 80m od mene, ja dao gas, reko sad će on da se pojavi iznad, kad cvrc.... Krenuli polako da ga tražimo a ono leži model u šljivarčetu, ceo, samo jedan krak propelera stradao... ;D
rajker:
--- Quote from: firebird on September 07, 2015, 07:37:36 AM ---Hvala ()-()
Probaću miks rudd->aileron , hoću efekat da model radi zaokret bez naginjanja, videćemo...
Juče sam imao peh na letenju, na trenutak mi se model izgubio iza drveta na jedno 80m od mene, ja dao gas, reko sad će on da se pojavi iznad, kad cvrc.... Krenuli polako da ga tražimo a ono leži model u šljivarčetu, ceo, samo jedan krak propelera stradao... ;D
--- End quote ---
Sreca u nesreci ;namig
raddde:
nesto na temu:
posto ovaj model ima T rep ,da bi ostvarili nosenje horizontalnog stabilzatora,konstruktori su pribegli resenju da povecaju "DEBLJINU" vertikalca.....
time su napravili da se kormilo dubine nalazi u zasencenju ,tako da mu je drasticno smanjena efikasnost...tako reci u tragovima
ps
sto rece nas jedan:
don't mix greenfader and frogs
nisam za miksanje rudd->aileron ...ti si najbolji mikser
poz
raddde
rajker:
Nemojmo okretati ova dva mixa jer uopste nije isto oo)) Nije svejedno dal RUDD->AIL ili AIL -> RUDD.Ja sam spomenuo AIL -> RUDD ;namig Inace sad sam proverio ,recimo na Radianu pro sam imao mix AIL -> RUDD 25% ;namig
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version