ELEKTRONIKA > BATERIJE i PUNJAČI

Accucel 6 PROBLEM

<< < (3/20) > >>

Schwab:
Ne znam da li da saljem nazad u majku Kinu ...
Probao bih sve , pre nego sto posaljem nazad .

brainstorm:
Ne znam šta bi drugo mogao da probaš. Na žalost. Mislim da će ti za slanje nazad možda biti skuplja dara nego mera...mada treba proveriti poštarinu.

Inače i moj Accucel zeza, kao da prvu ćeliju loše meri, pokazuje niži napon i onda ne može da balansira i kada napuni bateriju ćelije su na oko 4.15V-4.17V

Koliko para toliko muzike. Iako sam prilično popi**** zbog toga, ponovo sam naručio kada je bila ova zadnja tura po 19$. Valjda ću biti bolje sreće...ne znam

Zarekao sam se da ću kad tad da uzmem onaj iChrarger, kažu da je apsolutno vrh punjača.

Schwab:
Hvala na odgovorima , ako ima jos neko da doda nesto ....  4e

pozdrav

ak:
@brainstorm
najbolje lepo nista ne meris i sve radi super :)

Moj povremeno puni i do 5A iako sam mu kao max definisao 2.2A (2200mah baterija).
Podrazumevao sam da sve super radi. Sad kad sam cuo vase probleme moracu malo da testiram.

brainstorm:

--- Quote from: ak on March 19, 2010, 10:58:17 AM ---@brainstorm
najbolje lepo nista ne meris i sve radi super :)

Moj povremeno puni i do 5A iako sam mu kao max definisao 2.2A (2200mah baterija).
Podrazumevao sam da sve super radi. Sad kad sam cuo vase probleme moracu malo da testiram.

--- End quote ---

Da...ja sam čak do te mere popizdeo da sam napravio od tri dean-s konektora adapter da mogu svaku ćeliju posebno da napunim, preko konektora za balansiranje. Kao da punim 1S bateriju. Pa povremeno ga tako poteram, kad od silnog balansiranja (pošto praktično beskonačno balansira) prva ćelija i dalje ostane nižeg napona nego druga i treća.
Jedino tako napunim bateriju da su sve tri ćelije ~4.20V.

Znam da ništa to nije dovoljno precizno, uključujići  i voltmetre u Accucelu i taj moj unimer.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version