ELEKTRONIKA > BATERIJE i PUNJAČI

Accucel 6 PROBLEM

<< < (6/20) > >>

Schwab:
Kakav li je ovaj?

http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=6792

4e

ak:
Kalibrisao ga ponovo i toliko je pokazivao manji napon da cak i ovako kalibrisan ne pokazuje voltazu koja je ustvari na bateriji za 0.01V.
Tj. maksimum podeoka za koliko mozes da promenis voltazu je +-20 a cak ni to nije dovoljno.
Verujem da ovih 0.01V nece praviti neki problem.

zgrujic:
Ja uvek punim baterije u balance modu. Ako sam već platio tu opciju zašto da je ne koristim?

Inače moj Accu 6 je do sada bio dobar. Par puta je pištao zbog malog napona, pa sam punjenje nastavljao sa manjom strujiom i to samo kada sam punio dve 3S vezane redno kao jedna 6S.

n3mke:
Ja od pocetka imam problem sa punjenjem i praznjenjem ni-xx baterija.. Prazenjenje je apsolutno nemoguce posto posle 10-20 sec rada punjac pisti kao da je praznjenje zavrseno. Sa punjenjem druga prica ide do pola kapaciteta i dalje nece.
inace za lipo je odlican vredi svaku paru

ak:
Od "super punjac!" dodje do "krsh!". Je l' ima neko da nema problema s njim?
Meni vristi za pad napona cim predje preko 4A, ali verujem da je to do napajanja koje koristim pa to ne mogu da mu zamerim.
Paket sa 8 nimh AA baterija od 1300mah je punio skoro 24h na 0.2A i dizao je napon preko 12.6V. Paket je imao preko 11.6V posle punjenja sto bas nisam siguran koliko je zdravo.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version