ELEKTRONIKA > BATERIJE i PUNJAČI

Accucel 6 PROBLEM

<< < (7/20) > >>

n3mke:
Za lipo je odlican! Za ni-xx neupotrebljiv...
mislim da to mogu svi da potvrde.

grebic:
Kod mene radi skoro savrseno. I za Nixx i lipo. Jedino se ventilatorcic cuje prvih par sekundi. Ostalo je ok

n3mke:
sto se tice ventilatora moze da se otvori pa podmaze wd-om onda se ne cuje neko vreme... :)

grebic:
Mrzi me da se petljam jos i oko toga. Ne smeta mi ni ovako.E da...sada se setih...Kada sam na kraju prosle sezone baterije stavljao u storage rezim, struja nikako nije mogla da mi bude veca od 0.5A, iako je podesim na 1A. Zbog cega je to tako, ne znam

magic:
Accucel 6 vredi i vise od onoga sto kosta, jer za 19$ meni nije jasno kako je napravljen  ??? Punjac identicnih takvih karakteristika ali bez balansera sam pre 2.5 godine u Svaji platio 100E + 30E za balanser. Prodao sam ga u medjuvremenu Petru i pretpostavljam da jos uvek radi savrseno. Sigurno je isto Made in China ali je na njemu bio brend Simprop pa je i kontrola kvaliteta malo drugacija.

Ako mislite da ce vam struja biti trajno opredljenje nemojte stedeti na punjacu, pre ili kasnije zatreba veci i jaci. Punjac kao Accucel 6 snage 50W je dobar za 3S od 4000mAh ili 4S od 3000mAh jer su to maksimalni kapaciteti koje moze da puni sa 1C, odnosno 3S 2000mAh sa 2C. Ja trenutno imam punjac od 180W i Graupner napajanje od 20A i to mi je malo  (:sok:) za 10S od 4.900mAh da bih punio sa 1C!

Ovo sve pisem jer sam siguran da ce vas neki iCharger svakako sluziti mnogo duze i kvalitetnije nego doticni o kome se pise a moja sledeca kupovina je verovatno iCharger 1010B+.

poz

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version