ELEKTRONIKA > BATERIJE i PUNJAČI
Accucel 6 PROBLEM
Yu-men:
--- Quote from: firebird on June 23, 2011, 08:10:02 AM ---Da ne otvaram sad novu temu,ja imam novi problem kod ovog punjača.Primetio sam kad uključim opciju pražnjenja baterije max. struja pražnjenja se kreće u granicama 0.4-0.5A i ako sam pre toga podesio na recimo 1A.U stvari koju god vrednost da stavim u rasponu 0.5-1A uvek je prazni ovim malim strujama.Neko bi reko da to nije toliki problem ali kad stavim recimo 2200mah bat treba mu vise od 4 sata da je isprazni a nemam toliko vremena da je stalno pratim (uvek nadgledam baterije kad su na punjaču ;) )
Jel tako i kod vas ili je moj spreman za otvaranje i "operisanje" .
--- End quote ---
Imam dva komada (stari i novi model), upravo sam probao i oba prazne sa 0,4A.
Ja tu opciju koristim samo kad razradjujem novu bateriju.
mmmm
Zasto praznis baterije ?
Ja moje praznim na letilici, a sa punjacima uglavnom samo dopunjavam. :big smile
pozdrav
firebird:
--- Quote from: Yu-men on June 23, 2011, 02:15:22 PM ---
Ja tu opciju koristim samo kad razradjujem novu bateriju.
mmmm
Zasto praznis baterije ?
Ja moje praznim na letilici, a sa punjacima uglavnom samo dopunjavam. :big smile
pozdrav
--- End quote ---
Pa jedna mi baterija stajala mesec i po dana,juče sam je napunio i izvozao do 3,82v po ćeliji,negde oko 8 min leta,pa sam hteo još da je ispraznim i na punjenju da vidim koliko će struje da primi u sebe.Imala je negde oko 100 ciklusa od zimus do sad...
()-()
firebird:
Evo da dodam,baterija je "primila" 2098mA.Po završenom pražnjenju stanje ćelija je bilo 3,59V 3,18V 3,59V i tu sam prekinuo da ne bi srednja ćelija otišla u minus,a sada je napunjena i izbalansirana.Sad ću da povećam vreme leta na 10 min i posle toga vidim stanje.Nadam se da će da me služi bar još 100-tinak ciklusa.
(<--) (<--) (<--)
i da dodam,neću punjač još da rasturam,mada me živo kopka da vidim unutrašnjost..... :big smile
ivanmagd:
--- Quote from: firebird on June 23, 2011, 08:10:02 AM ---Da ne otvaram sad novu temu,ja imam novi problem kod ovog punjača.Primetio sam kad uključim opciju pražnjenja baterije max. struja pražnjenja se kreće u granicama 0.4-0.5A i ako sam pre toga podesio na recimo 1A.U stvari koju god vrednost da stavim u rasponu 0.5-1A uvek je prazni ovim malim strujama.Neko bi reko da to nije toliki problem ali kad stavim recimo 2200mah bat treba mu vise od 4 sata da je isprazni a nemam toliko vremena da je stalno pratim (uvek nadgledam baterije kad su na punjaču ;) )
Jel tako i kod vas ili je moj spreman za otvaranje i "operisanje" .
--- End quote ---
Firebird, o kojoj bateriji pricas, ako pricas o Lipo bateriji nemoj je prazniti pre punjenja, njoj ne treba praznjenje i ovo sto si napisao da ti je jedna celija na 3.18 posle praznjenja, to je puno, znaci da se u eksploataciji sigurno spustila ispod 3V i verovatno je ostecena, ako ti je u bateriju od 2200 stalo 2098 znaci da si preterao i da vreme koriscenja ne treba nikako da povecas ves da smanjis da dok je punis nakon upotrebe u nju stane maksimalno 1700-1800 mah tako ce trajati najvise.Pozdrav
Gatti.Gatozza:
Mislim da ne smeju da prazne sa više od 0.4A jer se i ovako punjači dosta zagreju prilikom pražnjenja. Jedno je kad energija prelazi u rad motora, a drugo kad je morate potrošiti samo rasipanjem toplote. Barem sam ja to tako shvatio.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version