RC MODELI AVIONA - SUS > JET MODELI
Turbina, Zenoah, Hellcat, rodjus...
r-xx:
Gos'n Laza je ovo snimio parekselans, ali uzhivo je to stvarno dozhivljaj.. Svaka chast..
ps. pantelija je bio odlichan, i sve pohvale Maji za torte..
darko:
Lazo reče : Nemam komentara
Ali nekako ovaj put taj izraz mi nije dovoljan da se opiše ovaj Mirčetov projekat ! Toliko preciznosti, osjećaja za detalje, perfekcionizma, inovativnosti i ne znam koje sve riječi da se upotrebe da bi se dočaralo sve ono što je Mirče postigao po ko zna koji put !
I pogledajte sada ove slike i sjetite se onog prepucavanja oko turbine, pa zar je ono bilo vrijedno ! Ovo je sva čar modelarstva, zajednički projekti , okupljanja, roštilji, druženja ! I kao što Coka reče kada je palio turbinu zar ima nešto ljepše nego kada nas zagolica nešto u stomaku kada radimo nešto što volimo i što nas ispunjava !
Želim nam svima što više novih projekata, druženja i zajedničkih okupljanja a ovo druženje kod Mirčeta treba da bude primjer nama svima kako to treba da izgleda !
vpanin:
Svaka Vi chas ljudi.mjkemi..nema labavo...
Lazo:
And now, something completely different.
Thunderbolt lično:
Evo još jednog dokaza koliko je ova zima bila dugačka. Ovo pod hitno mora na nebo - da strese prašinu.
Prvi put s`ocem na paljenje...
(pijemo)
Lazo:
And now, something completely different, od onog predhodnog - And now, something completely different.
Nisam uspeo da Mirčeta ubedim da sveće na torti upalimo turbinom, zbog čega mi je i sada žao. Em bi ona lepo za tren razdelila i izservirala tortu, te ujedno poštedela Maji truda i oko toga. Do duše, bilo bi je i po susednim dvorištima, ali i komšije su nas stoički podneli, pa su zaslužili i malo torte.
E, ali sam ga zato ubedio da tortu seče elisom. A i to je Thunderbolt mogao mnogo brže da obavi, ali aj sad kad neće da sluša. Tvrdoglavo to, pa to ti je...
I kao što je i red, alat mora da se odloži čist i oblizan, ovaj, mislim - uredan:
E sada, na kraju ovih mojih postova, nešto o tome zašto sam tanak sa komentarima.
Elem, zamislite nekoga koji je cele zime gladovao, pa je, samim tim, i totalno pregladneo (mislim - figurativno). I sada ti uzmeš takvog jadnika koji se ofucao kao papudžijski mačor, pa ga isto onako figurativno strpaš u pečenjaru u dvorištu pivnice pored poslastičarnice!!! I još mu kažeš - raspali po volji!!! Aj sad vi meni da kažete, ako ste toliko pametni - kakav komentar bi, siroma, mogao da da?!? Ajde baš da vas čujem?!?
Nemilosrdno se zahvaljujem Maji i Mirčetu na izuzetnom gostoprimstvu, a svim ostalim prisutnima na izvanrednom i prijatnom druženju. Dobrovoljno se žrtvujem i za sledeći put, pa kud-puklo-da-puklo.
(pijemo)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version