RC MODELI AVIONA - SUS > JET MODELI

Turbina, Zenoah, Hellcat, rodjus...

<< < (2/6) > >>

SABURO:
Pridruzujem se cestitkama  (pijemo), a za motor/e svaki komentar bi bio suvisan.
Da Vas dugo sluze i da se naletite sa njima...
 (res)

magic:
Svaka cast, i na rodjendanu i na paljenju oba motora! Nadam se da cemo uskoro sve to videti i u akciji ali  (<--)

poz

marko:
... i ja se pridruzujem cestitkama na Mircetovom licnom jubileju i novim motorima (i jet-u i Zenoah-u sa do jaja auspuhom) sa zeljom da vas nove masine dugo i uspesno sluze. (res)

Sava:
Zelim da se zahvalim Maji i Mircetu na ugodno provedenom danu.Jos uvek sredjujem utiske jer dogodilo mi se nesto PRVI put u zivotu,nemoze se opisati, nego samo doziveti,sve je tako jednostavno, a u stvari je komplikovano da nisam toga ni svestan.Sam izgled turbine ,njeno paljenje i stravican zvuk, ostaju za sva vremena.Bio sam klinac,davno je to bilo da se tesko i godine secam kada su tada stariji modlari u klubu palili prvi modelarski motor dvotakni dizel koji je radio na etar, e taj zvuk ostao je do danas,setio sam se kako sam sa gotovo nikakvim tehnickim znanjem gledao u to "cudo" .Ostalo je to negde u meni, nisam mislio da ce ikada biti prizvano iz dubine svesti.Sada kada sam tehnicki daleki potkovaniji gledam na sve drugim ocima i razmisljam da li cu dokraja ostatka zivota doziveti neko paljenje nekog motora koji je sada u bunkerima nauke.
Hvala drugari za jedo lepo secanje i jos lepse druzenje.

mirce:
Zahvaljujem se svima na čestitkama i lepim željama, kako onim rodjendanskim tako i modelarskim...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version