RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI
TZ V2 90 Frenzy - stigao!
IVAN3D:
--- Quote from: magic on March 31, 2010, 09:49:08 PM ---Bio sam danas popodne do Laze i joj mila majko koliko cudoviste, a jos ni krakove nema!
Iskreno se radujem bilo kom novom modelu na nasem nebu a narocito kada su to malo krupnije "zverke".
No Ivane, tebe uskoro dolazi jedan mnogo opasniji "model", u razmeri 1:3,33 koji ce polako da poraste na 1:1, i samo pazi sto je "model" veci prijemnik slabiji reaguje tako da "model" slabije prima komande dok se jednog dana potpuno ne otrgne kontroli lol.
()-()
--- End quote ---
E jesi lud (res)
Pazi ja sam apsolutno spreman za taj novi model ali polako videcemo kako ce mi biti mada ti verujem jer imas iskustvo.
Upravo je taj moj novi model kojeg ocekujem za par meseci nesto cemu cu se apsolutno posvetiti pa ce zato i proekat novog helikoptera trajati malo duze ali nema veze i na to sam spreman.
marko:
Tata Ivane sve cestitke, nek je zivo i zdravo. (pijanoo)
IVAN3D:
--- Quote from: marko on March 31, 2010, 10:27:38 PM ---Tata Ivane sve cestitke, nek je zivo i zdravo. (pijanoo)
--- End quote ---
Hvala hvala ali bice vremena za (pijanoo) tek smo 7. mesec ali polako samo da smo svi zivi i zdravi.
nenad:
Cao Ivane,
Pitanje ako nije ZENOAH koji je onda taj motor?
Iz iskustva mogu ti reci da je jedini zenoah koji najbolje odgovara za to sto ti hoces.
Ima ih vise modela = RC240, PUH 240 i ZG20 sa elektronsko paljenle.
Ono sto bi ja mogao reci za ta tri motora je sledece:
ZG20 za njega moras da koristis ventilator koji je predvidjen za GLOW motor i nije dovoljan motor nenormalno greje vec sam zamenio jedan na T-REX600 plus moras da dodas jednu bateriju za njegovo paljenje a to sto znaci veca tezina a da i ne govorim o mogucim problemima elektronike.
Motor koji sam stavio potpuno je nov jos nijednom nije upaljen ako si mislio na njega javi mi.
Puh240 isti problem hladjenja kao i prethodni.
RC240 je motor za moj pojam najbolji paljenje je ugradjeno, ventilacija takodje jedina mana to jest tezina samog motora.
Nemoj da zaboravis kvacilo koje ce da slajfuje jer tezina celog helija kretace se negde oko 7Kg ako ne i vise a kvacilo nije namenjeno za tu tezinu.
To ti govorim iz iskustva prepravio sam 4 raptor-a90 jedan t-rex600 i jedan t-rex700 koji jos nijednom nije poleteo lose vreme a i posao pa i domace obaveze jer kao sto rece "cika Lazo ljubi ga majka" ja ih imam dva (yay) a jedan hoce u rokere pa mu pravim pojacalo na lampe za njegovu gitaru (work).
U svakom slucaju ako ti zatreba bilo kakvo objasnjenje slobodno pitaj bice mi zadovoljstvo ()-()
Nenad.
jrlotpi:
Cestitam na kupovini ,licno mi se mnogo svidja planirao sam da ga pazarim kada se pojavio ,ali odlucio sam da sacekam da vidim kakva ce biti dalja kombinacija poucen iskustvom kada sam pazario HK 500 koji je ubrzo prestao da se proizvodi.
Nisam mnogo trazio na netu o njemu,drago mi je sto cemo imati iz prve ruke da cujemo impresije.
Mislim da je super kupovina.BRAVO.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version