RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI
TZ V2 90 Frenzy - stigao!
Lazo:
Ama kakva šteta?! (nene) Ja modelarsvo shvatam kao izvanrednu mogućnost da se stalno isprobavaju nove koncepcije. Bilo bi mi jako dosadno da nije tako. Videćemo kako će sve da ispadne na kraju mmmm ;namig. Ne se znae - zare igra. Nego, ima li neko u višku benzinski filter sa tri izvoda?
(pijemo)
Julita:
Lazo:
Поздравления Юлиан! И за конверсията, както и за летенето, а и за музиката!
(pijemo)
Julita:
--- Quote from: Lazo on October 09, 2010, 05:58:44 PM ---Поздравления Юлиан! И за конверсията, както и за летенето, а и за музиката!
(pijemo)Благодаря за поздравленията,летенето не е мое,аз не мога много,повече правя от колкото карам.Видеото е дело на част от Варненските хелиманиаци. (pijemo)
???В ТОЗИ ФОРУМ МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ПИШЕ НА ДРУГ ЕЗИК ОСВЕН НА РОДНИЯ ЗА СЪЗДАТЕЛИТЕ МУ(собствениците ),БЕЗ ДА ИМА ПРОБЛЕМ? ???
--- End quote ---
Lazo:
Zdravo Julian,
Što se tiče moderatora, svakako da ne bi bilo problema da pišeš na Bugarskom. I Bugarski je iz grupe Slovenskih jezika, pa je za ljude iz srpskog govornog područja prilično razumljiv. Ja sam ti napisao par reči na Bugarskom u znak dobrodošlice na naš forum. Ipak, zbog većine ostalih članova, bolje bi bilo da pokušaš da što više "posrbiš" pisanje. Ono za šta ne znaš srpski izraz, slobodno napiši na Bugarskom. Razumećemo se sigurno. Ljudi dobre volje (čitaj - modelari) se uvek razumeju, bez obzira na jezik kojim govore.
(pijemo)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version