RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI
TZ V2 90 Frenzy - stigao!
batans:
Lele kol'ki stra'. Snimano koj zna sa sta, pilot se trese kaj prut, nigde nista zivo okolo al, mozda tako treba, prvina je.
Ivane i Lazo naravno sve cestitke. Helikopter je stvarno sjajan. Ja do sada imam 17 startova (potrosenih rezervoara) sa mojim TZ-50. Kao da sedim u formuli 1. Neobicno sam zadovoljan sto imam tu masinu. Vi ste se oko vase naravno dodatno potrudili i siguran sam da cete dugo uzivati u vasem TZ-90. U nedelju imam neko fotografisanje (tezga) i veoma mi je zao sto necu biti na 13-om maju pa da ih parkiramo jedan pored drugog a i da se sretnem sa svima vama, sjajnim ljudima i drugarima. Ali bice dana.
Da ne zaboravim, da se nadovezem na Gileta. Cija je bre to avlija s' tol'ku travu. 'El ima tamo domacin.
Puno vas pozdravlja Bata Stepanovic i zeli sve najbolje.
IVAN3D:
--- Quote from: batans on May 20, 2011, 09:52:38 PM --- Lele kol'ki stra'. Snimano koj zna sa sta, pilot se trese kaj prut, nigde nista zivo okolo al, mozda tako treba, prvina je.
Ivane i Lazo naravno sve cestitke. Helikopter je stvarno sjajan. Ja do sada imam 17 startova (potrosenih rezervoara) sa mojim TZ-50. Kao da sedim u formuli 1. Neobicno sam zadovoljan sto imam tu masinu. Vi ste se oko vase naravno dodatno potrudili i siguran sam da cete dugo uzivati u vasem TZ-90. U nedelju imam neko fotografisanje (tezga) i veoma mi je zao sto necu biti na 13-om maju pa da ih parkiramo jedan pored drugog a i da se sretnem sa svima vama, sjajnim ljudima i drugarima. Ali bice dana.
Da ne zaboravim, da se nadovezem na Gileta. Cija je bre to avlija s' tol'ku travu. 'El ima tamo domacin.
Puno vas pozdravlja Bata Stepanovic i zeli sve najbolje.
--- End quote ---
Hvala gosn Bato
Ma to se snimatelju ruke tresu od sreće a snimano je sa mobilnim aparatom strane proizvodnje....
I meni je žao što se dva brata neće družiti ali biće prilike ja se nadam.
Ja se iskreno nadam da ću i sutra imati priliku da zavrtim mašinu a stvarno bi voleo da sve bude ok pa da se i u nedelju naletimo ljutski...
Veliki pozdrav
Ivan
IVAN3D:
I da moram da stanem u odbranu penzionera narocito onih u mom neposrednom okruzenju jer sam licno bio svedok da je gore pomenuta dzungla kosena 9. maja medjutim kako je to plodno (:radioaktivno) tle trava dziklja ki nenormalna....
lol
()-()
SABURO:
Ivane i Lazo sve pohvale za konverziju, slabo se razumem u helikoptere al` ovo sjajno izgleda za sada..videcemo ga u akciji...
--- Quote from: IVAN3D on May 20, 2011, 10:22:51 PM ---I da moram da stanem u odbranu penzionera narocito onih u mom neposrednom okruzenju jer sam licno bio svedok da je gore pomenuta dzungla kosena 9. maja medjutim kako je to plodno (:radioaktivno) tle trava dziklja ki nenormalna....
lol
()-()
--- End quote ---
I ta duzina trave, sev je to s razlogom..
Sledeci snimak, heli na ledjima (inverzno) u ulozi kosilice...jednim potezom dve muve.. :big smile
(pijemo)
misha:
--- Quote from: IVAN3D on May 20, 2011, 10:22:51 PM ---I da moram da stanem u odbranu penzionera narocito onih u mom neposrednom okruzenju jer sam licno bio svedok da je gore pomenuta dzungla kosena 9. maja medjutim kako je to plodno (:radioaktivno) tle trava dziklja ki nenormalna....
lol
()-()
--- End quote ---
prosla godina se ne racuna. mogao je da pokosi i 9. maja ove godine.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version