RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI

Spacewalker2

<< < (4/14) > >>

drjack:
Dobar nacrt, pa dobar I trup…

drjack:
Detalj kod repa za provlacenje karbonskih cevi
Tu smo uradili  zljebove, postavili karbonske cevcice i sipke i kada je sve leglo kako treba dodali malo super lepka.
Nastavak sledi....

drjack:

--- Quote from: licider on April 03, 2010, 11:33:12 PM ---Za taj raspon krila mislim da je dovoljan jedan servo za oba elerona. Tako se on prakticno nalazi u sredini krila i  ulazi u trup.Tezinski je to mozda i manje od dva mikrosevoa sa produznim kablovima.Servoe dubine i pravca postavi tako da izbegnes svaki gram olova,mada se kod elektropogona teziste vrlo uspesno podesava plozajem baterija.Kod mog modela je servo dubine postavljen u rep jer sam tako izbegao olovo.Inace konstrukcija ovog modela je takva da on uglavnom bude repat.

--- End quote ---
Na zalost to smo kasno saznali, po crtezu idu mikro servoi u svako krilo, a servoe za pravac i dubinu smo pomerili pozadi u odnosu na orig. plan
u liniju izlazne ivice krila. Inace po crtezu eleroni idu skoro celom duzinom krila. Predvidjeni otklon je 7 stepeni koliko se secam. Toso ispravi me ako gresim.

mirce:
Lepo, pedantno uradjeno... Svidja mi se...

Pozdrav

Mirče

soprano:
Sve pohvale od mene,vidim da model lepo napreduje a i pored toga je uradjen veoma pedantno,bas kako ja volim da bude...nastavite sa radom pa da uskoro gledamo i snimke sa letenja jer se vreme bas prolepsalo....Pozdrav od Ace  :)aplauz

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version