RC MODELI HELIKOPTERA > ELEKTRO HELIKOPTERI
SJM500 Pro
jrlotpi:
posle Vrsca sam leteo jedan rezervoar , podesio sam sve tako da sam zadovoljan radom u svim rezimima leta
u Subotu idem kod mene na stadion .organizuj da se okupimo na jednom mestu da se upoznamo ,slikamo i da okacimo slike na sajt
pozdrav Prva samouka Eskadrilo i zelim vam mekanu zemlju
IVAN3D:
Helikopter je spreman i spremam se da mozda sutra prvi put vinem u vazduh tu azdaju ali ako vremenski uslovi to dozvole!
Ivan
jrlotpi:
ivane ajmo sutra u M Ivancu da letimo bice ekipa tamo mozes dobiti dosta saveta
IVAN3D:
JEEEEEEEEEEEEE JUPI JUPI JEEEEEEEE!!!!!
Poleteo sam danas i leteo prvi put u zivotu helikopter i napravio dva perfektna i precizna leta od po desetak minuta sto je bez lazne skromnosti super jer kada se uzme u obzir da je i model potpuno novi i da je to i njemu bilo prvo letenje ja moram biti prezadovoljan!!!
Cekao sam da se vetar smiri medjutim toga je bilo retko a cak je i duvao prilicno jako u toku leta ali nije bilo nikakvih problema!!!
Drago mi je da sam se "upisao" u ovu vrstu modelarstva u koju sam jednostavno zaljubljen a sada mi ostaje da polako vezbam sve vise i vise i da se nadam da moje ucenje prodje bez vecih problema!!!
Naravno moram da kazem da je glavni i odgovorni covek koji je sklapao i podesio model moj otac Lazo koji je taj posao odradio bez greske iako nikada pre nije imao kontakta sa helikopterima prakticno ali je skolovanje i ekstemno poznavanje tehnike i aerodinamike pokazalo svoje!!!
Cim prebacim snimke sa kamere postavicu ih ovde!!!
Pozdrav
Ivan
SaleR:
Cestitam Ivane dobro dosao u "helikopteriste"!
Takodje cestitke i Lazi na odlicno podesavanju, nisam ni sumljao da ce drugacije biti.
Ja na zalost nisam jos poleteo sa mojim MiniTitanom ali se sve nadam da ce stici punjac pa cu i ja moci da se pohvalim...
Nadam se da se vidimo uskoro negde na druzenju.
Sale
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version