RC MODELI HELIKOPTERA > ELEKTRO HELIKOPTERI

SJM500 Pro

<< < (7/16) > >>

IVAN3D:
Danas sam napravio jos dva leta i mogu reci da je SJM 500 stvarno fenomenalan helikopter jer je toliko miran i poslusan (naravno ne sam od sebe vec je tako podesen i izalansiran by mi padre) pa su mi samim tim letovi potpuno precizni a imajuci u vidu da mi je to ukupno tek 5. let jako sam zadovoljan!
Medjutim moram da priznam da na simulatoru (aerofly deluxe) sa helikopterima radim prava cuda ali se na livadi tesko resavam da probam nesto novo iako mi je to nesto jako poznato i vec u "rukama" i sve se u stvarnosti ponasa kao na simulatoru ali to ipak nije kompjuter pa da se posle udesa samo stisne "any key" i sve ponovo vec je u stvarnosti greska jako skupa ali ok polako i sve u svoje vreme jer kroz to sam prosao kada sam pocinjao da letim 3D na livadi pa je vremeno to sve uslo u prste i sada vise i ne razmisljam kad letim!

Bice snimak uskoro!
Pozdrav
Ivan

Lazo:
Evo i snimaka:

Pozdrav

zgrujic:
A bre Ivane i Lazo, pa taj crveni najlon k'o da odbija masinu. Nije ni cudo sto je na kraju doslo do okrsaja!

IVAN3D:

--- Quote from: zgrujic on May 05, 2008, 07:44:37 PM ---A bre Ivane i Lazo, pa taj crveni najlon k'o da odbija masinu. Nije ni cudo sto je na kraju doslo do okrsaja!

--- End quote ---

Sta da ti kazem Zoki postavimo onoliku foliju da zastitimo repni rotor od trave a ona uleti u glavni rotot i pokvari jednosmerni lezaj
+@#*ยค pa kad je nisam pojeo onda necu nikad!

Lazo:
Ama bre Zorane, vec sam napisao u susednom topiku, da je onaj Marfi stoka obicna. Taj najlon je samo trebao da stiti repni rotor od trave. Bio je prikucan imbus kljucevima za zemljicu crnu u 6 tacaka. Dzaba sve. Cosak se nekako otkacio. Kako - nemam pojma. Jos je Ivan namerno "gadjao" taj cosak da ga pritisne kako se ne bi desio "okrsaj", ali ne vredi. Marfi je odlucio kao u dispozitivu i spasa ti nema. Idemo dalje, nema nam druge.

Pozdrav

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version