RC MODELI HELIKOPTERA > ELEKTRO HELIKOPTERI

SJM500 Pro

<< < (2/16) > >>

Lazo:
Opasno opasno izgleda a bogami i kada se zavrti rotor i cuje se opasno!!!!
Posto on leti sa 6S baterijama (obicno 2x3S po 2200mAh) to je prosto neverovatno kako se to vrti!!!
Ostaje nam da sacekamo ziroskop pa da probamo polako a treba i da napravimo onaj "krst" za skije za stabilnost za prve letove!!!
Takodje mi treba spravica za merenje radi podesavanja napadnog ugla rotora a i to moram da cekam da stigne!!

Sve u svemu nadam se da ce sve biti u redu!!!

Pozdrav

Ivan
GLIDER

Dejan Dobricki:
lepa masinica a kako ste prosli na carini?

sermilan:
Ovo po pitanju carine zvuci neverovatno, taj carinski sluzbenik ne stoji dobro sa matematikom. Carinska stopa je 10% na cenu po racunu sa transportnim troskovima, pa onda na zbir: cena robe + carina, obracunava se 18% PDV, sto na kraju izadje na nekih ~40% od cene, tj. na 950$ treba da bude oko ~ 25.000 dinara. Ja sam proslog meseca pazario kod Lindingera BLADE 400 3D, RTF model helia koji me je u Austriji kostao 410 eura, carina je izasla oko 13.000 din. Odlicno si prosao.

Pozdrav,  M.

petar:
Gosn.Milane (sermilan)

Nema to veze sa tim da li carinik ume da broji do deset, vec ko je carinik.

Ja sam dosad dosta puta pazario i bilo je od 0% do 45% (sve zajedno carina, pdv, drumarina, trtmrtina itd.).

Kad bih usrednjio dobila bi se vrednost 35%. (prosecna vrednost koju sam placao)

A to kako ces da prodjes zavisi od toga jesi li naleteo na coveka ili na go..o (ovih drugih ima vise).

SDmodelar:
A kad i gde to izabereš? Kad uplatiš... ili kad?

Pozdrav

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version