RC MODELI HELIKOPTERA > ELEKTRO HELIKOPTERI

SJM500 Pro

<< < (11/16) > >>

SABURO:

--- Quote from: GLIDER on June 14, 2008, 02:43:10 PM ---Tesko da cu ja sada neko vreme izlaziti na livadu jer me vise ne vuce nista toliko bar za sada sada je na meni da pomocu filmskih trikov skupljam pare kako bi ga popravio!!!

--- End quote ---

Ajde, nemoj da padas toliko u bedak, sve se da popraviti, samo je pitanje vremena. Izgleda da ce sutra biti ok vreme , pa malo navrni do livade da se druzimo, ponecu ti nesto sto ce te makar malo utesiti!
;)

aj` pa se vidimo.

IVAN3D:
Necu moci sutra jer idem sada u PA u tazbinu tako da ne cu moci ali videcemo se mi vec!
Jesam se izbedacio posteno jer sam se bas lepo razleteo i poceo da pravim prelepe letove!
Naravno svestan sam da je to takav hobi gde su takve stvari svakodnevnica a narocito tehnicki otkazi jer ali dok ja sad skupim kintu pa dok pronadjem delove pa dok stignu potrajace i proci ce najlepse vreme za letenje a nista me drugo sada ne privlaci toliko koliko helikopteri!

Nemam strah jer greska nije bila moja i sutra da ga popravim samo bi nastavio da letim kao da nista nije bilo ali ovakva sr.nja se jednostavno desavaju!!!

Sto nisam neki bogati badavadzija pa da mi ovo sada ne pretstavlja nikakav problem eeeee!!!!

IVAN3D:
U zivotu se ljudima dogadjaju mnogo gore stvari tako da ovo nase izgleda bedno pomena dobro je sto ovakve stvari uglavmom mogu da se poprave pa ce se i popraviti kada se steknu uslovi a do tada idemo dalje!
postavicu i slike lomova cim ih prebacim!

Pozdrav drugari! ;)

norrin radd:
Ne bih da prebacujem, samo bih podsetio lazu na nas prvi razgovor kada sam rekao da pazarite t-rex ili mini titan. Da je jedan od ta dva u pitanju popravili bi ga za sat dva maksimalno, posto imam brdo delova, a ono sto nemam mogu da nabavim za dan dva ako je hitno.
No sve jedno, nemoj da se nerviras nije to nista, znas onaj moj krah u Vrscu, video si helikopter. Popravljen je za jedno popodne. A naj interesantnije je to da stalno evoulira, posto uvek ima nesto sto bih doradio na njemu ali sam nekako lenj da to uradim, e kad ga razbijem onda odmah uradim i one prepravke koje sam planirao. Znaci to je pozitivna stvar, zamisli da nikad nije pao, bila bi jos uvek ona krntija sa pocetka.  ;D

Ako hoces javi mi se da vidimo sta mu tacno fali pa da pokusam da ti pomognem u nabavci ili izradi tih delova. A mozda ponesto odgovara od t-rexa ili raptora.

Pozdrav Zoltan

IVAN3D:
Hvala Zoli!
Pazi helikopter je prosto naprosto fenomenalan ali je malcice teze blizu naci delove ali nije nemoguce a nesto vec i imam sam sto je problem ko ce da ceka dok se sve nabavi!

Sto vise tehnike veca je sansa da nesto vrisne!
Pozdrav
Ivan

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version