RC MODELI HELIKOPTERA > ELEKTRO HELIKOPTERI

SJM500 Pro

<< < (15/16) > >>

IVAN3D:

--- Quote from: SaleR on September 23, 2008, 10:42:48 PM ---Odlicno! Samo polako i ne zuri...

Sale

--- End quote ---

Nemam nameru da zurim previse ali zelim da jako uskoro probam ledjni let jer mislim da sam spreman za to!
Danas uopste nisam imao tremu i letovi su izgledali isto kao i da nisam imao pauzu od nekokiko meseci!
Model se ponasa dobro i jako je okretan zahvaljujuci novom repnom rotoru i celom sklopu koji je osmislio i profesionalno odradio tata Laza a moram da priznam da je morao da resi mnogo problema i da je ulozio mnogo truda!
Znam da ovo zvuci malo cudno sto on odradjuje te poslove na mehanici a ja letim ali ni Sumaher ne pravi i ne popravlja svoju formulu vec je njegov posao da vozi!
Ne znaci da se ne razumem u mehaniku vec se ja koncentrisem na letenje!

Nadam se da ce me model sada dobro i dugo sluziti i pruziti mi sansu da naucim jos mnogo toga!

Ovih dana nas ocekuje jos probnih letova novih modela pa ce mo pisati i o njima!

Ivan

SaleR:
Novih modela? Vas dvojica ste se nesto ponovili?

Sale

IVAN3D:
Nazalost  jos ne sto se tice helikoptera vec sam mislio na avione!
A bacio sam oko na T-Rex 600 ali otom potom!

SABURO:
drago mi je da je helikopter repariran i što ga ponovo letiš, a o novim avionima baci neki info na forum, da vidimo o kakvim zverima je reč?
;)

IVAN3D:

--- Quote from: SABURO on September 24, 2008, 11:27:01 AM ---drago mi je da je helikopter repariran i što ga ponovo letiš, a o novim avionima baci neki info na forum, da vidimo o kakvim zverima je reč?
;)

--- End quote ---

Pre svega radi se o YAK-u a ima jos par modela koji nisu nasi ali ih je tata sklapao pa ih treba testirati!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version