RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI

CMP Zero Fighter 120

<< < (33/44) > >>

mirce:
Mišo, lep je vedering koji si napravio. Verujem da je uživo utisak još bolji...

Danas smo u Kombinatu nastavili sa radom na Gošinom krilu...

Sinoć su zaplankirani otvori, danas sve izšmirglano, pregitovano i na kraju ponovo izšmirglano.
Već je pao mrak kad je postavljena staklena tkanina sa epoxy smolom i na donju stranu krila...

Sutra nastavak radova...

Pozdrav

Mirče

misha:
Je li to neka nova radna snaga. Rade li "na crno" ili "na belo"

Danas je resena jos jedna misterija. Aleksa i ja smo zadnjih dana podosta istrazivali kako da zastitimo ovu "mazaniju" koju smo pravili, on na FW
a ja na Zero-u. Ova uljana bolja koju smo koristili je poprilicno masna, tako da nismo bili sigurni sta ce se desiti kada je lak pokrije.
Aleksa ima pistolj i juce je prelakirao deo na kome je radjen vedering i nije bio bas najsrecniji juce. Medjutim danas, kada se lak osusio,
kaze da izgleda fenomenalno.

Dakle, Golube spremaj pistolje.

mirce:
Golub neće da može da sprema pištolje, sad radi ovde...

http://rcfly4um.org/index.php?topic=4909.msg45174#msg45174

disljenko:
Pozz Miso, da li se nazire mozda dan kad planiras da poletis sa Zero-om? Predpostavljam da je sve na njemu gotovo !!

misha:
Veoma je blizu. Golub je model prelakirao i izgleda prelepo. Ne znam sta i kako je radio, ali boja je bas mat tako da je ono moj e prljanje dobilo jos neku dubinu.
Danas nisam imao vremena ni da slikam ni da bilo sta radim na modelu, sutra je planirano neko letenje, pa onda najverovatnije uvece krecem sa finalnim sastavljanjem,
proveravanjem zategbutosti srafova, otklona komandnih povrstina, tezista i sl. nakon toga cu malo upaliti motor, cisto da ga cujem a i da proverim da se nesto od vibracija
ne odvije i onda mode i poletanje cim probni pilot bude slobodan. Nadam se  da ce  u narednih 10-tak dana poleteti.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version