RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI

CMP Zero Fighter 120

<< < (18/44) > >>

kremic:

--- Quote from: mirce on March 14, 2011, 01:49:45 PM ---Naravno Kremo, zato se sve ovo i piše...

Pozdrav

Mirče

--- End quote ---
(thumb)

misha:
Lep vikend je bio. vise vikenda sam se premao da idem do Novog Sada, ali nekako se nije dalo.
Sada je sticajem okolnosti bilo tako da se nema kud. Video sam drustvo koje dugo nisam video,
a posto nisam imao mesta u autu, nisam poneo model tako da sam samo gledao kako
ostali lete. Vreme predivno aerodrom bez vekikih aviona. Bice dovoljno reci da je cak i Oko
leteo. Sve vam je sada jasno, nadam se. Krilo je dakle kao sto ste videli kod Mirceta.
presvuceno je svilom, ali ostaje jos dosta posla. kitovanje, paneli, nitne, farbanje.
Jedina briga je to sto su Mirce i Golub resili da na mom krilu isprobavaju neke nove tehnike,
ali sta da se radi. Tu ce neprestano biti Glas Razuma (citaj Oko) koji ce sve radove pratiti budnim
okom i podnositi izvestaje. Evo i malo slika iz majstorske kuhinje gde smo mi (citaj on) presvukli krilo.

sve u svemu, lep provod. ja cu nastaviti da radim na trupu, a Mirce ce zavrsiti krilo, i kada sve spojimo, pada
vedering i finalno lakiranje. jedva cekam.

SDmodelar:

--- Quote ---Špric, kao i sav drugi alat nakon rada morate odmah prati od smole, jer ako se osuši, sve što niste obrisali možete baciti...
--- End quote ---

Čime se pere epoksi smola? mmmm

Pozdrav
Nikola

misha:
Metanolom.
Mirce ima uigrane procedure, koriscenja, pranja, rada.
Spric, mesalica, posuda, cetkica, kantica sa metanolom,
sve se moze koristiti veoma dugo kada se tako radi.

Sve vreme sam hteo nesto da pomognem,a samo sam smetao.

mirce:
Nikola, epoxy smolu pereš sa čistim metil alkoholom.

Sa metilom se po potrebi i razredjuje...

Pozdrav

Mirče

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version