RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI
Rc aktivnosti u Vrscu!!!
bmxstefan@gmail.com:
11.7.2011
bmxstefan@gmail.com:
Izvinjavam se sto clip ne moze da se gleda u full screen-u zbog neki autorskih prava!!!Ne znam kako to da resim, a do tada nista preko youtube!!! mmmm
bmxstefan@gmail.com:
Posle dugo vremena provedenog na zemlji napokon je poleteo i ShowTime4D 90 uz veliku koncentraciju straha da li ce biti sve u redu da li ce biti utrimovan ali posle 4 sekunde nakon poletanja video sam da je taj strah do sada bio jednostavno nepotreban!!!Posebno se zahvaljujem clanu ovoga foruma na detalnom objasnjenju i pomoci oko losih i dobrih strana ovog aviona,rec je o gospodinu Coki!!! (pijemo)
zajo:
Strah je tai ko ce da slomi model,Iz licno iskustvo kazem ti.
Ne postoi nacin da sklonimo tai strah,meni je trebalo puno vremena za to.Sad kad poletim model"bez razlike dali je nov ili ne"tai srav pretvorio se u adrenalin,u pozitivno cuvstvo koe daje mi jos vise koncetracije.Jedini nacin da se izgubi taj unistavac modela je da se leti sto vise.Leteti samo za vikend ne vodi nikud.
Video sam ljude kako lome isklucivo radi tai strah koi nemogu da zauzdaju i rade nevorojatne gluposi.
Ti si to prebrodeo i ides dalje (pijemo) (pijemo)
Uzivaj (:beer:)
bmxstefan@gmail.com:
I ja imam veliki strah ali ne lomim!!! :hehe ShowTime4D mi je drugi model u zivotu posle Canary sport40 izmedju njih je velikaaaaaa razlikaaa!!!Canary je klasican trainer koji leti bukvalno sam i navikao sam na njega i na njegove spore pokrete dok mi je bio problem sa letenjem ShowTime4D posto je jakoooo osetljiv na komande ali posle sat vremena navikao sam i na too!!!
U Vrscu i nemamo nekih uslova za letenje u suprutnom imamo sjajnih uslova na aerodromu ali samo preko vikenda posto radnim danima leti Jat Airways Pilotska Akademija Vršac,dok ne nadjemo neku livadu u zamenu za svaki dan!!! (pijemo)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version