RC MODELI AVIONA - SUS > JET MODELI
Ziroli - F9F Panther
cheky:
Ma jesi li ti Mirce stvarno siguran da ovo tvoje nije cepelin ... mislim u kitu...nekako mi bas lici...ne znam...
naravno pozdrav iz Veternika !
saxpg:
Mirce, do sada na jetovima nisam obracao paznju na trimere, t.j. da se postavljaju posebno onako mali kao na pravim avionima.
Reci mi ako nije problem, kako ce se oni pokretati (kolikim servom) i kako se to resava na stanici, ili je to samo iseceno kozmeticki, pa ce biti fiksirani?
mirce:
Saxpg, trimeri su čisto kozmetičke prirode, biće fiksirani...
saxpg:
Eto... laik , sta ces (xXx)
mirce:
U zadnih par dana Kombinat je radio na postavljanju staklene tkanine i epoxy smole na svim delovima od Panthera.
Posao je dosta "pipav" i traži strpljenja i vremena.
Kao što već znate iz ranijih pisanja, tkanina i epoxy kad se postave, moraju da se suše bar 24 sata da bi moglo da se radi dalje.
Potom se sve izšmirgla i na kraju predje sa još jednim slojem smole. Smola se u ovom drugom nanosu malo razredi i kad se postavi, krilo se, recimo, cakli kao staklo, možeš se ogledati u njemu...
Nakon sušenja sve se ponovi izšmirgla i time je stvar gotova...
Poklopci su bili relativno brzo gotovi jer staklo ide samo na jednu stranu, ali na sve druge delove sam tkaninu i smolu morao stavljati iz dva puta a, na trup čak iz četiri.
Tkaninu sam stavljao i na tankovima pa, sam ih još dodatno ojačao i još bolje povezao sa samom krilom. Mesta gde se tkanine preklapaju, lako se izšmirglaju i preklopi se uopšte ne vide.
Ovo važi i za sve "male" delove, elerone, kormila... gde se preklopi nalaze na ivicama...
Posle šmirglanja, premerio sam krila i ustanovio sam da je težina narasla za samo 20 gr po krilu.
I poklopci cu dobili na težini minimalno...
Prednji poklopac je sa 110 grama otišao na 122 gr, a poklopac turbine je otežao samo par grama.
Trup još nisam završio ali ću i njega izmeriti kad bude bio gotov.
Sledeće faze su špric git, detalji i na kraju farbanje...
Pozdrav
Mirče
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version