RC MODELI AVIONA - SUS > JET MODELI
Ziroli - F9F Panther
Lazo:
Pa, šta da ti kažem? mmmm Ne e lošo! Biće od tebe nešto! :mhm Ali moraš više da se trudiš :mhm! I s'razumevanje, nikako mehanički :mhm.
(pijemo)
bimmer:
oooo Mirce Mirceeeee kakva posvecenost izradi i detalju.... prosto sam odusevljen!
Po profesiji sam zubni tehnicar, jedinica mjere u mom poslu je desetina milimetra, zato sam zadivljen tvojim radom i teznjom da svaki najsitniji detalj bude odradjen kako treba (res) (res) (res)
savrsenstvo!
POSEIDON:
Vidite...ja se od malena bavim maketarstvom,ljubav prema vazduhoplovstvu me drži od kako sam se rodio (možete da zamislite koja je igračaka koju sam prvu uhvatio u ruke,zvečka u obliku nekog aviona....čim nađem fotku skeniraću je i staviti na forum) prolazile godine....u tadašnjem Beteksu na Teraziji se pojavile prve makete jednog Italijanskog prizvođača...možete da zamislite sreću tadašnje maketarske populacije...voda na usta,itd.Bilo je tu još nekih istočno evropskih prizvođača koji nisu bili vrednih pomena...ali svakako svi smo ih pravili u pionirskom delu bavljenja ovim hobijem....i maketarstvu postoje kao i modelarstvu bolji i lošiji prizvođači...u smislu bogastva detalja,konturne tačnosti sa pravim avionima i upšte težine uklapanja delova...naravno tu su Japanci bili uvek najbolji...u zadnje vreme par firmi iz Kine (pogotovo u razmeri 1/32 koju ja perferiram zadnjih godina)..i opet vezano za modelarstvo iz Češke.
Šta je poneta...ovo što ti radiš MIRČE..(velika slova zbog (res) ) je nabolja sinteza ova dva sjajna hobija...video sam Zeroa,Hellketa,Thunderbolta...i kod svakog sam ostao bez reči...na svakom se vidi nagli napredak u kvalitetu detalja (pogotovo Hellcat) a za novog Panthera neću trošiti reči...ostajem bez komentara (za Goluba posebna pohvala za farbanje!!!! )
Ništa...,par fotki za kraj pravog Korejskog veterana...
Schwab:
Kako je legao lak ??? (res) :)aplauz
mirce:
Ispalio me Golub u subotu, čekam danas predveče da mi se javi pa da lakiramo...
U medjuvremenu sam započeo kokpit, napravio instrument tablu i deo nišana. Radio sam malo i na Hellcatu...
Inače, u jednoj galeriji sam našao i uljane boje, tako da ću pazariti braon, crnu i belu i probaću, posle laka, da još malo dodam nekih vedering detalja...
Pozdrav
Mirče
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version