RC MODELI AVIONA - SUS > JET MODELI

Ziroli - F9F Panther

<< < (47/96) > >>

brainstorm:

--- Quote from: mirce on January 03, 2011, 04:47:51 PM ---Probano, radi savršeno...

Pozdrav

Mirče

--- End quote ---

misha:
radi fenomenalno. sta ce se desiti ako smanjis brzinu rada retrakta (tj, hoces li uopste probati da smanjis brzinu izlazaka tockova)
da li ce onda taj "delay" biti dovoljno spor da stigne sve da odradi?

Schwab:
Mirce, po tvom smesku se vidi zadovoljsto.  :big smile
Radi savrseno samo je malo realnije ako se poklopci otvaraju malo sporije.  (pijemo)

Svaka cast .  (res)

mirce:
Ovo je snimano sa telefonom i snimak baš nije najbolji...

Brzina otvaranja i zatvaranja i vrata i trapova je sporija nego na snimku, video je malo brži od realnog vremena...

Juče je bio Bane i malo mi je pomogao oko lemljenja nekih žica. Atmosfera je bila radna...

Danas sam, iz Nemačke, od vlasnika firme Tailor Decals (www.tailormadedecals.com) dobio set nalepnica za Panthera.  Čovek se toliko oduševio modelom, kad ga je video na RC Universu, da mi je poslao nalepnice sa svim neophodnim oznakama koje su bile i na pravom avionu...

Inače, na modelu intezivno radim svaki dan i verujem da ću u narednih par dana sve završiti. Kao i uvek i sad "padaju" neke male prepravke, kako bi sve što bolje "funkcionanisalo"...

Unutrašnjost poklopaca i trupa oko trapova sam ofarbao u zeleno...

Ugradjeni su svi servoi i sve komandne površine vrlo lepo, lako i precizno rade.
Na vertikalcu ću napraviti poklopce koji će pokriti ove otvore od servoa...

Servo za horizontalni stabilizator je Hitec HS 5645 i preko šipkice sa 3 mm navojem pokreće horizontalac...
Za vertikalni stabilizator sam stavio Graupnerov 5077, servo koji ima silu od 5,5 kila na 6 volti. Vertikalac pogoni preko 3mm karbonske cevčice...

Kad sve bude gotovo, za koji dan, detaljno ću sve slikati...

Pozdrav

Mirče   

Gatti.Gatozza:
U ovaj model je uložen neverovatan trud, svaka čast još jednom. A ovom tipu za nalepnice  (pijemo), da li je kombinat  možda dobio svog prvog sponzora? :)

Sa koliko kanala ukupno se upravlja ovim avionom i svim njegovim mehanizmima?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version