RC MODELI AVIONA - SUS > JET MODELI
Ziroli - F9F Panther
Schwab:
Mirce ,
jesi'l probao turbinu, kada planiras?
Daj neki video zabelezi , divni u to zvuci :)aplauz
Dejan Dobricki:
--- Quote from: mirce on January 06, 2011, 02:40:37 AM ---Branek, hvala na savetu... Baterije neću povezivati kako si ti nacrtao, dve baterije u jedan Y kabel pa u prijemnik.
Jedna baterija ide u prijemnik u mesto namenjeno za bateriju...
Druga baterija ide preko Y kabela sa recimo servom za prednji točak u prijemnik...
Ovo nisam ja izmislio, video sam da ljudi tako rade...
Time sam izbegao da u bilo kakvom slučaju nezgode ostanem bez obe baterije odjednom. Zato i imam dva prekidača i dva voda za punjenje baterija... Zajednički je samo pokazivač napona koji ide direktno iz prijemnika...
Mirče
--- End quote ---
da ali ti je onda prijemnik taj Y kabel tako da si na istom, moraju se stavljati diode jer bez njih praksa sa dva akumulatora je besmislena to ti je kao da imas dva bureta vode povezana istom cevi bez jednosmernog ventila i probusis jedan rezervoar izcurice ti voda i iz drugog rezervoara,
dve shot ki diode sto blize prijemniku, imam cak i semu kao osigurac za prekidac ako otkaze , ako treba cujemo se
mirce:
Dejane hvala za savete i hvala za objašnjenja koja si mi dao preko telefona... Staviću diode na krajeve žica od baterija...
Pozdrav
Mirče
Sava:
Mirče stavio avatara
vpanin:
--- Quote from: brainstorm on January 05, 2011, 11:58:28 AM ---
--- Quote from: mirce on January 03, 2011, 04:47:51 PM ---Probano, radi savršeno...
Pozdrav
Mirče
--- End quote ---
--- End quote ---
Kao Robocop
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version