RC MODELI AVIONA - SUS > JET MODELI

Ziroli - F9F Panther

<< < (7/96) > >>

misha:
 :_D

cheky:
Pa vec kada ste me  prozvali , mada ja sa svim ovim gore navedenim nemam nikakve vez (po Englez) , ni fizicko 
materijalne a ni emotivne kod baka Mele sam doduse malo svratio.Priupitah onako stidljivo za predstojeci nam put i stara baka rece da joj je sve nekako mirno i pusto ali dosta maglovito.I nisam ja bas puno to sve ukapirao nego mi moja mlada to sve kuci vrlo brzo razjasnila sa par reci koje ovde nebih da citiram uvazavajuci ukus i kulturu
modelarskog auditorijuma.
  Ipak bi da iskoristim ovaj trenutak da potvrdim postojanje vrlo prkladnih aranzmana po istocnoj Jevropi naravno
Naglasak je dat na ISKLJUCIVO RADNE DANE kako bi korisnici spoznali duh i atmosferu kao i multieticnost odabrane
metropole....
  Da ne ispadne  da je reklama ali kad smo vec tu AGENCIJA " OKO " Vjeternik
( Nas je moto " Prs u oko " samo radnim danom ".)

batans:
                         Vise nema tajne. Posle ko zna koliko provedenih besanih noci i grize savesti odlucio je sve da prizna. Tako visoko u modelarstvu, pa nije bas tek tako, samo od sebe.
                         Od uvek su mi bili sumnjivi njegovi povremeni odlasci u Budimpestu. E sada znamo. Ima on tamo svog malog duha koji ga savetuje sta i kako da radi u i oko modelarstva. Mirce je sa njim veoma dobar, stalno ga gladi po kolenima i nesto se domundjavaju. E pa pre dva dana, sad u ponedeljak organizovao je opet odlazak u Pestu u mali modelarski shoping, Bane, Coka, On i ja. Zna  vidim Mirce Pestu veoma dobro, isli smo kroz neke ulice i ulicice i na kraju parkirali ovde. Ne mogu da poverujem, nigde modelarske prodavnice ali na ogradi sedi duh i ceka. Sa slike vidite kakav je susret bio.

A pocelo je tog jutra u 06.30. Dan, lep. Napred Coka i Mirce, pozadi Bane i ja, svi u mislima sta cemo sve kupiti i sta cemo sve videti. A onda hladan tus. Sve zatvoreno, ma nigde nikog na ulici. Tisina. Prvi juris na RC Pandu je doziveo totalni fijasko. Ma jos su to Modellhungaria, Hoby&modell, Zenn, nesto cemo ubosti.

Nista

Posle smo kao pravi oslobodioci Peste mislili da cemo ubosti bilo sta ali je za nas i tu bilo sve zatvoreno.

Onda smo bili modelari-turisti ali nam ni to nije islo, dobro raspolozenje je sve brze nestajalo

Lazo:
Ma, nešto mi čudne ove Mađarice!?! mmmm Jeste li vi apsolutno sigurni da ste bili baš u Budimpešti?!? :_D

(pijemo)

batans:
                               Bilo je tu jos svega i svacega, cuvena poslasticarnica, mali predah

ma i muzika

Ma nista, uskorocemo opet doci a onaj duh, e taj ce se po svemu sudeci nacekati da ga Mirce opet gladi po kolenima.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version