RC MODELI AVIONA - SUS > JET MODELI
Ziroli - F9F Panther
ak:
Je li Mirce, 'oces da naplacujes ulaznice za probni let? :)
misha:
imenjace, mislim da to nikako nece uticati, pogotovo siz razloga sto to sto si nacrtao i ne postoji.
vidi se da je fotografisano pod uglom, a zadnje rebro koje pomaze izduvnoj cevi da stoji na mestu
je seceno laserom. mozda nije 100% krug, 99.5% sigurno jeste.
miša2002:
--- Quote from: misha on March 09, 2011, 01:33:02 AM ---imenjace, mislim da to nikako nece uticati, pogotovo siz razloga sto to sto si nacrtao i ne postoji.
vidi se da je fotografisano pod uglom, a zadnje rebro koje pomaze izduvnoj cevi da stoji na mestu
je seceno laserom. mozda nije 100% krug, 99.5% sigurno jeste.
--- End quote ---
Mirče je slikao iz dva ugla. Pogledaj zelenu krivudavu liniju, oivičenu sa dva žuta kruga. Isto to je crvenom elipsom uokvireno, a beli krug je samo unutrašnji graničnik - reper.
Mom oku to smeta, a koliko ima uticaja na pravac, neznam i zato pitam.
Mirčetu se izvinjavam na ovome, ali mislim da nije off-topic!
Pozdrav
mirce:
U medjuvremenu sam napravio probni sto...
Manje više, sve je postavljeno i fiksirano.
Popodne idem po dve nove baterije za prijemnik.
Na probnom stolu trenutno nema dva prijemnička satelita, koja ću montirati pre prvog paljenja.
Dužine svih žica i creva su iste kao u modelu (pošto je sve i izvadjeno iz Panthera), a najviše me zanima kako će funkcionisati tankovi pošto ih ima tri...
Danas sam bio i na Čeneju i iz Amidžinog Galeba mi je Radenko (mehaničar koji održava avione akro grupe) izvukao 20 litara kerozina.
Tamo sam uzeo i Mobil Jet Oil II ulje koje ide i u prave avione, a koriste ga i za modele. Razlika je što se za modele sipa direktno u kerozin (mešavina je 5%)...
E, sad još da stigne onaj mali regulacioni ventil za propan butan bocu, koji je poslat u ponedeljak iz Irske, i sa njim ću imati apsolutno sve za prva paljenja turbine...
Zadnja operacija pre paljenja je da podesim predajnik, prijemnik i ECU, tj. da na ECU-u odredim kako ću paliti i gasiti turbinu, da li na palicu gasa i trimer ili na poseban tropoložajni prekidač...
O tome sam već pisao...
Pozdrav
Mirče
cane:
cool :)aplauz (res)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version